Ο Κύπρος Μιχαηλίδης νέος Αρχηγός Αστυνομίας: Την Παρασκευή η τελετή διαβεβαίωσης

File Photo: Ο νέος Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης. ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισε τον διορισμό στη θέση του Αρχηγού της Αστυνομίας του Κύπρου Μιχαηλίδη, μέχρι τώρα Υπαρχηγού της Δύναμης.

  • Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της προεδρίας, ο κ. Μιχαηλίδης με μακροχρόνια υπηρεσία στο σώμα από το 1977 διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Αστυνομική Διοίκηση και άρτια γνώση του έργου και των δεδομένων της Αστυνομίας.

Στη μακρά υπηρεσία του μεταξύ άλλων έχει υπηρετήσει για επταετία ως Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας και μετέπειτα μέχρι το διορισμό του στη θέση του Υπαρχηγού ως Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού.

  • Η τελετή διαβεβαίωσης θα γίνει αύριο 7 Μαΐου στις 8:30 το πρωί.
  • Επίσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισε και διορίζει στη θέση του Υπαρχηγού της Αστυνομίας τον κ. Στυλιανό Παπαθεοδώρου έως τώρα Βοηθό Αρχηγό Επιχειρήσεων, ο οποίος είναι πτυχιούχος Νομικής, με μεταπτυχιακό τίτλο στη δημόσια διοίκηση, ενώ είναι απόφοιτος και της ακαδημίας του FBI.

Ο κ. Παπαθεοδώρου με υπηρεσία στο σώμα από το 1990, έχει ευρεία πείρα και γνώση της Αστυνομίας, έχοντας μεταξύ άλλων διατελέσει διευθυντής στη διεύθυνση Ευρωπαϊκής Ενωσης και Διεθνούς συνεργασίας .

Η τελετή διαβεβαίωσης θα γίνει την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 8:30 το πρωί

06/05/2019 12:53
ΚΥΠΕ
Λευκωσία – Κύπρος

 

Το Εθνικό Συμβούλιο συγκαλεί για την Τουρκία η Λευκωσία: Σήμερα σύσκεψη στο ΥΠΕΞ

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: