Ο Γκριεζμάν κάνει το βήμα: Θα πάει σε Μπαρτσελόνα ή Παρί Σεν Ζερμέν;

Atletico’s Antoine Griezmann reacts during the Spanish LaLiga soccer match between Atletico de Madrid and Girona. EPA, RODRIGO JIMENEZ




Ο Αντουάν Γκριεζμάν θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τη Λεβάντε.

Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός ανακοίνωσε χθες το απόγευμα στους συμπαίκτες του και στα μέλη του προπονητικού τιμ την απόφασή του να αποχωρήσει από το σύλλογο. Συναντήθηκε με τον Ντιέγκο Σιμεόνε και τον εκτελεστικό διευθυντή των «ροχιμπλάνκος», Μιγκέλ Άνχελ Ζιλ Μαρίν, στους οποίους ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα της Μαδρίτης.

  • Εκτός από την Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι της διεκδίκησης του μπήκει δυνατά και η Παρί Σεν Ζερμέν, όπως σχετικά αναφέρει σήμερα ο ισπανικός Τύπος. «Φεύγει», γράφει στο πρωτοσέλιδό της η Marca με μια φωτογραφία του Γκριεζμάν σαν να αποχαιρετά, ενώ από τη μεριά της η AS τονίζει: «Ο Γκριεζμάν το βάζει στα πόδια. Η Παρί ποντάρει δυνατά πάνω του, αλλά η Μπαρτσελόνα δεν παραιτείται».

Η καταλανική Mundo Deportivo επισημαίνει: «Ο Γκριεζμάν φεύγει για την Μπάρτσα ή την Παρί».

  • H Sport υπογραμμίζει: «Ο Γκριεζμάν κάνει το βήμα. Ο Γάλλος δεν αποκαλύπτει ακόμα τον προορισμό του, αλλά η Μπάρτσα ήδη δουλεύει για να πληρώσει τις δόσεις της ρήτρας αποδέσμευσής του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και η ρήτρα αποδέσμευσης του Γκριεζμάν ανήλθε πρόσφατα στα 200 εκ. ευρώ (πριν το παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας επέκτεινε τη συνεργασία του με την Ατλέτικο), απορρίπτοντας την προσφορά της «Μπάρτσα», από την 1η Ιουλίου θα μειωθεί στα 120 εκ. ευρώ, ανοίγοντας την πόρτα της διεκδίκησης του από άλλες ομάδες.

15/05/2019 10:13
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία

Νέα προσπάθεια της Μπαρτσελόνα για απόκτηση του Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: