Ο Γκουαρντιόλα συνεχάρη την Λίβερπουλ μετά τον τίτλο της Σίτι: Μας πίεζαν και βελτιωθήκαμε

File Photo: Manchester City manager Pep Guardiola celebrates after the English Premier League match between Brighton and Hove Albion and Manchester City. Manchester City won 4-1 and won the Premier League title. EPA, JAMES BOARDMAN




Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά, πως είναι ο κορυφαίος προπονητής του πλανήτη. Ο Ισπανός τεχνικός, οδήγησε την Μάντσεστερ Σίτι στον δεύτερο διαδοχικό τίτλο στην premier league, που θεωρείται από τους ειδικούς, ως το δυσκολότερο πρωτάθλημα στην υφήλιο.

  • Αυτό που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, είναι πως ο Πεπ απέδειξε πως εκτός από εξαιρετικός προπονητής, είναι και ένας σπουδαίος άνθρωπος, καθώς λίγο μετά την κατάκτηση του τίτλου, έσπευσε να συγχαρεί τη μεγάλη αντίπαλο της χρονιάς.

«Πριν απ΄ όλα, οφείλουμε να συγχαρούμε την Λίβερπουλ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κορυφαίος τεχνικός και πρόσθεσε: «Μας πίεσαν πολύ και μας έκαναν να βελτιώσουμε τα στάνταρ απόδοσης μας καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Αυτή ακριβώς η πίεση, μας οδήγησε να κάνουμε αυτό που κάναμε.

  • Είναι απίστευτο, σε δύο πρωταθλήματα συγκεντρώσαμε 198 βαθμούς (σ.σ. 100 πέρυσι και 98 εφέτος). Η Λίβερπουλ μας βοήθησε να είμαστε διαρκώς σε εγρήγορση. Για να κατακτήσουμε αυτόν τον τίτλο, έπρεπε να κάνουμε 14 διαδοχικές νίκες. Γνωρίζαμε εδώ και 2-3 μήνες, πως δεν μπορούσαμε να χάσουμε ούτε έναν βαθμό. Είναι με μεγάλη διαφορά, ο πιo δύσκολος τίτλος που έχω κατακτήσει στην καριέρα μου».

13/05/2019 11:05
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο

Στο No 7 της παγκόσμιας κατάταξης “σκαρφάλωσε” μετά τη Μαδρίτη ο Τσιτσιπάς

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: