O EOT στηρίζει για τρίτη χρονιά δράσεις αθλητικού τουρισμού στη Μάνη

Το Oceanman Greece – Oitylo bay 2019 (από 29 έως 30 Ιουνίου) ως παγκόσμια διοργάνωση κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης, συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και στη διεθνή εικόνα της Μάνης. Πηγή φωτογραφίας: http://oceanman-openwater.com




Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ πραγματοποιείται, για τρίτη συνεχή χρονιά φέτος η διοργάνωση των διεθνών κολυμβητικών αγώνων ανοικτής θαλάσσης με τίτλο Oceanman Greece, που θα πραγματοποιηθούν στο Oitylo bay στη Μάνη.

Το Oceanman Greece – Oitylo bay 2019 (από 29 έως 30 Ιουνίου) ως παγκόσμια διοργάνωση κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης, συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και στη διεθνή εικόνα της Μάνης ως τόπου διεξαγωγής αθλητικών αγώνων προωθώντας την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Συμβάλλει, επίσης, στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού ως μια από τις δυναμικότερες ειδικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού για τη χώρα μας. Διοργανώτρια εταιρεία είναι η τουριστική WAΥ OUT ADVENTURES και έχει στόχο τη διεύρυνση της διεθνούς προβολής των εν λόγω αγώνων, προκειμένου να καθιερωθούν ως η μεγαλύτερη κολυμβητική διοργάνωση στην Ελλάδα.

Στους φετινούς αγώνες η συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσει τους 1200 κολυμβητές, από Ελλάδα και εξωτερικό, συνολικά από 32 χώρες.

Επιπροσθέτως στη διοργάνωση θα εργαστούν φοιτητές από το πανεπιστήμιο της Αμερικής, οι οποίοι σπουδάζουν αθλητικό μάνατζμεντ, καθώς και φοιτητές από το πανεπιστήμιο Σπάρτης. Οι αγώνες του 2019 έχουν ήδη τεθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου/ Δήμος Ανατολικής Μάνης της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και του Πανεπιστημίου Σπάρτης Τμήμα οργάνωσης και διοίκησης αθλητισμού.

13/05/2019 10:36
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ρεκόρ: Με περισσότερους από 50.000 επισκέπτες ολοκληρώθηκε η 16η ΔΕΒ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: