Ο Χάρι Στάιλς πρωταγωνιστεί για τρίτη φορά στη διαφημιστική καμπάνια του οίκου Gucci

File Photo: Ο Harry Styles συνεχίζει τη συνεργασία του με τον οίκο Gucci . EPA, JUSTIN LANE
Ο Άγγλος τραγουδιστής και είδωλο της ποπ, Χάρι Στάιλς συνεχίζει τη συνεργασία του με τον οίκο Gucci.

Στην τρίτη διαφημιστική καμπάνια μόδας, ο διάσημος τραγουδιστής φωτογραφίζεται με μικρά γουρουνάκια, όπως και στις προηγούμενες, αλλά αυτή τη φορά στα πλάνα προστέθηκαν και κύκνοι.

  • Ο τραγουδιστής φωτογραφήθηκε από τον σκηνοθέτη καλτ ταινιών, σεναριογράφο και καλλιτέχνη Χάρμονι Κόριν (ο οποίος πρόσφατα δημοσίευσε ένα βιβλίο για τον Gucci), όπως τον οραματίστηκε ο διευθυντής δημιουργικού του ιταλικού οίκου Αλεσάντρο Μικέλε σε ένα εγκαταλελειμμένο αρχοντικό σπίτι και στον ερειπωμένο κήπο του, πλαισιωμένος από κύκνους.

Η διαφημιστική καμπάνια για την ανδρική tailoring προφθινωπορινή συλλογή 2019 παρουσιάζει επίσης τον πρώην τραγουδιστή του ποπ συγκροτήματος One Direction σε ένα γραφείο να μιλά στο τηλέφωνο, με πολλά διακοσμητικά γύρω του, μεταξύ άλλων προτομές αγαλμάτων και σε μία «υπερφορτωμένη» αποθήκη- σοφίτα.

  • Ο Χάρι Στάιλς φορά τις πιο πρόσφατες δημιουργίες του Αλεσάντρο Μικέλε και αναδεικνύει τις κομψές λεπτομέρειες, τα μοτίβα και τα χρώματα.

Ο Χάρι Στάιλς έχει μία ισχυρή σχέση με τον Gucci, πρόσφατα ήταν συνοικοδεσπότης του Met Gala 2019 στη Νέα Υόρκη μαζί με τον Αλεσάντρο Μικέλε και πρωταγωνίστησε επίσης στην περσινή διαφημιστική καμπάνια του οίκου, για την οποία φωτογραφήθηκε στο Λονδίνο.

24/05/2019 09:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Κοσμήματα 3,5 εκατ. ευρώ που προορίζονταν για τη Ρίτα ‘Ορα ξεχάστηκαν στο αεροπλάνο

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required