Νεύρα και ένταση μεταξύ Μέσι και φιλάθλων της Μπαρτσελόνα, μετά τον χθεσινό αποκλεισμό

File Photo: Barcelona’s Lionel Messi reacts during the UEFA Champions League semi final second leg soccer match between Liverpool FC and FC Barcelona at Anfield stadium in Liverpool, Britain. EPA, PETER POWELL




Ένταση ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και σε φιλάθλους της Μπαρτσελόνα προκλήθηκε στο αεροδρόμιοτου Λίβερπουλ, όπως αποκαλύπτει σήμερα η ιστοσελίδα της Mundo Deportivo. Ήταν περίπου 03:00 τα ξημερώματα, όταν ο αρχηγός των Καταλανών έφτασε στο αεροδρόμιο, συνοδευόμενος από τον Πέπε Κόστα, διευθυντή του γραφείου του.

  • Ο Μέσι χρειάστηκε να υποβληθεί σε έλεγχο αντιντόπινγκ και καθυστέρησε περισσότερο από το συνηθισμένο, φτάνοντας αργότερα στο αεροδρόμιο, όπου βρισκόταν η αποστολή της Μπαρτσελόνα.

Ακριβώς στο σημείο ελέγχου ασφαλείας, μια μικρή ομάδα από οπαδούς της Μπαρτσελόνα, απογοητευμένοι από την ήττα, επέκρινε τον Μέσι για τον αποκλεισμό από το Champions League.

  • Ο Μέσι, επίσης απογοητευμένος, επιχείρησε να τους απαντήσει, αλλά ο Πέπε Κόστα τον απομάκρυνε, ώστε το περιστατικό να μην πάρει διαστάσεις.

Την ίδια στιγμή, μία άλλη ομάδα φιλάθλων έφτασε για να υποστηρίξει τον Μέσι, χειροκροτώντας τον.

08/05/2019 13:15
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βαρκελώνη, Ισπανία

 

Επική ανατροπή από την Λίβερπουλ: Συνέτριψε την Μπαρτσελόνα με 4-0 και πήρε την πρόκριση

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: