Νεκροί και τραυματίας σε τροχαίο με βυτιοφόρο στο Κορωπί: Πιθανή εμπλοκή τρίτου οχήματος (video)

Φωτογραφία αρχείου από τροχαίο με βυτιοφόρο σημειώθηκε στην λεωφόρο Κορωπίου – Μαρκοπούλου με δύο νεκρούς και έναν τραυματία, Φωτογραφία: Hellas Journal




Τραγική κατάληξη είχε το σφοδρό τροχαίο με βυτιοφόρο που σημειώθηκε νωρίτερα στην Κορωπίου-Μαρκοπούλου, σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο από τους τρεις εγκλωβισμένους υπέκυψαν στα τραύματά τους και πλέον δηλώνονται ως νεκροί.

«Ο ένας τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο μας στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”. Οι άλλοι δυο άνθρωποι, που είναι νεκροί, θα μεταφερθούν πιθανότατα στο ίδιο νοσοκομείο» δήλωσε ο Γιώργος Μαθιόπουλος, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ. Οι αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή και έχουν ρίξει αφρό επιβράδυνσης καθώς υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης των καυσίμων που μετέφερε το βυτιοφόρο.

  • Στο μεταξύ, και σε σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, ενώ συνεχιζόταν μέχρι αργά η επιχείρηση απάντλησης των καυσίμων από το βυτιοφόρο που ενεπλάκη στο τροχαίο με φορτηγό στη Λεωφόρο Κορωπίου-Μαρκοπούλου, προβληματισμό προκαλεί στις Αρχές μια μαρτυρία που αναφέρει ότι υπήρξε και τρίτο όχημα στο σημείο λίγο πριν από το μοιραίο, το οποίο επιχείρησε και πραγματοποίησε επικίνδυνη προσπέραση στο φορτηγό που μετέφερε τα κρέατα.

Στην συνέχεια ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να γίνει η σύγκρουση των οχημάτων και να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι, ενώ τραυματίστηκε ο οδηγός του βυτιοφόρου και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς». Ωστόσο, ο 52χρονος άνδρας είναι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί προς το παρόν να δώσει κατάθεση στις Αρχές.

 

Με πληροφορίες από το ΕΘΝΟΣ

Συνελήφθησαν οι ύποπτοι για ληστεία 88χρονης στην Σητεία: Την οδήγησαν στον θάνατο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: