Νεκρή 58χρονη γυναίκα σε τροχαίο στα Χανιά: Νοσηλεύεται ο οδηγός του δεύτερου οχήματος

File Photo: Η πυροσβεστική ανέσυρε τον 66χρονο ελαφρά τραυματισμένο.Nea Kriti




Γυναίκα 58 χρόνων έχασε τη ζωή της, σήμερα το πρωί στα Χανιά, όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε συγκρούσθηκε με άλλο όχημα, ο οδηγός του οποίου τραυματίστηκε σοβαρά.

  • «Οι προσπάθειες ανάνηψης είχαν ξεκινήσει από τους διασώστες του ΕΚΑΒ» αναφέρει στο Neakriti.gr o Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων κ. Γιώργος Ζουρίδης και συνεχίζει λέγοντας «και στο νοσοκομείο έγιναν δέκα προσπάθειες ανάνηψης ωστόσο η γυναίκα δεν τα κατάφερε και κατέληξε».

Σημειώνεται ότι πλέον μετράμε 25 νεκρούς στην άσφαλτο της Κρήτης, 25 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους εντελώς άδικα και πρόωρα στους δρόμους του νησιού.

Στο Νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύεται επίσης -χωρίς να αντιμετωπίζει κίνδυνο η ζωή του- ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, ο οποίος υποβάλλεται στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

  • Παράλληλα, στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής προκειμένου να προχωρήσει στις απαραίτητες πλύσεις και τον καθαρισμό του οδοστρώματος ώστε να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία με ασφάλεια η λεωφόρος Μουρνιών.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή, οπότε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας χρειάστηκε και για τον απεγκλωβισμό των οδηγών.

Στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί, προκειμένου να καταγράψουν το περιστατικό και να διερευνήσουν τα αίτια του ατυχήματος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και Nea Kriti

Στην Ελλάδα θεωρείται και είναι “αγία”: Η Ελληνίδα Μάνα στο «Παλιό Εμπορικό Σινεμά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: