Νέες καταγγελίες από τη Λαϊκή Ενότητα για νόθευση της εκλογικής διαδικασίας

Πολίτες ψηφίζουν για τις Ευρωεκλογές και τις Περιφερειακές εκλογές, Κυριακή 26 Μαΐου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας
Νέες καταγγελίες κάνει η Λαϊκή Ενότητα για περιστατικά «νόθευσης της εκλογικής διαδικασίας». Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΛΑΕ έφθασαν στα γραφεία του κόμματος «επώνυμες διαμαρτυρίες πολιτών, τις οποίες διασταυρώσαμε, με βάση τις οποίες δεν τους δόθηκε ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας».

  • Οι διαμαρτυρίες, αυτές σύμφωνα με τη ΛΑΕ, αφορούν το 381Α εκλογικό τμήμα της Ρόδου και το 289 εκλογικό τμήμα στη Σπερχειάδα, ενώ στο 817Α εκλογικό τμήμα δεν επέτρεψαν, όπως σημειώνει η ανακοίνωση, σε ετεροδημότη να ψηφίσει για ευρωεκλογές, ενώ του επέτρεψαν για περιφέρεια!

«Στο μεταξύ, συνεχίζεται, παρά τις σφοδρές καταγγελίες και την γενική κατακραυγή, η ανοικτή και απροκάλυπτη νοθεία των εκλογών στο εκλογικό τμήμα του Λονδίνου, στο οποίο εξελίσσεται από χθες η ψηφοφορία χωρίς να υπάρχουν ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας πιθανότατα και άλλων κομμάτων», τονίζει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΛΑΕ και προσθέτει: «Δυστυχώς, η κυβερνητική παχυδερμία μοιάζει να μην έχει όρια, ενώ εντύπωση προκαλεί και η σιωπή από τα άλλα κόμματα».

26/05/2019 11:11
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Χωρίς προβλήματα στα εκλογικά κέντρα η διαδικασία, λένε πηγές του ΥΠΕΣ

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal