Νέα προσπάθεια της Μπαρτσελόνα για απόκτηση του Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης

File Photo: Atletico Madrid’s Antoine Griezmann in action during the Spanish LaLiga match between Atletico Madrid and Sevilla FC at the Wanda Stadium in Madrid, Spain. EPA, EMILIO NARANJO




Η Μπαρτσελόνα θα κάνει το καλοκαίρι μια ακόμη προσπάθεια για την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

  • Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου η ομάδα της Βαρκελόνης, την πρόταση της οποίας είχε απορρίψει το περασμένο καλοκαίρι ο Γάλλος σταρ, επανέρχεται για την απόκτηση του και το επόμενο διάστημα θα καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του.

Μάλιστα θα υπάρξει, σήμερα ή αύριο, συνάντηση του Γάλλου διεθνή επιθετικού με τον εκτελεστικό διευθυντή Μιγκέλ Άνχελ Χιλ Μαρίν, τον αθλητικό διευθυντή Αντρέα Μπέρτα και τον προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Σιμεόνε, για να συζητήσουν το θέμα.

Ο Γκριεζμάν φέρεται αποφασισμένος το καλοκαίρι να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και να μετακινηθεί στο «Καμπ Νου», έχοντας στο μυαλό του αυτό που του λείπει περισσότερο στην Ατλέτικο: η κατάκτηση τίτλων.

  • Η ομάδα της Βαρκελόνης μπορεί να αποκτήσει τα δικαιώματα του, καταβάλλοντας 120 εκατ. ευρώ από την 1η Ιουλίου, καθώς αυτό το ποσό προβλέπεται ως ρήτρα στο συμβόλαιο του με την Ατλέτικο Μαδρίτης, το οποίο έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2023.

Μάλιστα η εφημερίδα της Βαρκελόνης, «Sport», αναφέρει πως οι «μπλαουγκράνα» αποφάσισαν να παραχωρήσουν τον Φιλίπε Κουτίνιο και με τα χρήματα της μεταγραφής του να κινηθούν για την απόκτηση του Γκριεζμάν.

14/05/2019 13:13
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Ρόιτερ
Βαρκελόνη, Ισπανία

Σαρωτική Σάκκαρη στο όπεν της Ρώμης: Νίκησε και πέρασε στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: