Νέα ήττα για τους Μπακς από τους Ράπτορς: Δεν θα τα παρατήσουμε, λέει ο Giannis (videos)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 24 πόντους (7/15 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 4/9 βολές), 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 τάπες και 2 λάθη σε 39 λεπτά συμμετοχής. Photo via Twitter, @Bucks




Mε την πλάτη στον τοίχο είναι πλέον οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού γνώρισαν την ήττα με 105-99 μέσα στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι (17.834 θεατές) από τους Ράπτορς, που πήραν προβάδισμα με 3-2 στην σειρά των τελικών της ανατολικής περιφέρειας και βρίσκονται μία νίκη από τον πρώτο τελικό ΝΒΑ στην ιστορία τους.

Θα το επιχειρήσουν τα ξημερώματα της Κυριακής μπροστά στους φίλους τους στο Τορόντο, ενώ εάν χρειαστεί και έβδομο παιχνίδι, αυτό θα γίνει στο Μιλγουόκι την Τρίτη, προκειμένου να βγει η ομάδα που θα αντιμετωπίσει τους Ουόριορς στον τελικό.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 24 πόντους (7/15 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 4/9 βολές), 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 τάπες και 2 λάθη σε 39 λεπτά συμμετοχής.

Πρώτος σκόρερ των Ράπτορς, που πανηγύρισαν την τρίτη στη σειρά νίκη τους, ήταν ο Κοουράι Λέοναρντ, που σημείωσε 35 πόντους, 15 από αυτούς την τέταρτη περίοδο,, μάζεψε εννέα ριμπάουντ και είχε εννέα ασίστ, αλλά κορυφαίος όχι μόνο των Καναδών αλλά και του γηπέδου ήταν ο Φρεντ ΒανΒλίτ με 21 πόντους.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 32-22, 49-46, 75-72, 99-105.

Αντετοκούνμπο:«Είμαστε οι καλύτεροι δεν θα τα παρατήσουμε»

Σύνθημα ανατροπής από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά την νέα ήττα (105-99) των Μπακς από τους Ράπτορς μέσα στο Μιλγουόκι, που φέρνει πλέον τα «ελάφια» σε πολύ δύσκολη θέση, μιας και θα χρειαστούν τη νίκη τα ξημερώματα της Κυριακής στο Τορόντο, προκειμένου δύο ημέρες μετά στο Fiserv Forum να διεκδικήσουν την συμμετοχή στον τελικό του ΝΒΑ απέναντι στους Ουόριορς.

«Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Αν χάσουμε, χάσαμε, αλλά δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Αυτό δεν θα το κάνουμε», είπε ο Έλληνας σούπερ σταρ μετά το τέλος του αγώνα.

«Δεν θα σας πω ψέματα, είμαι εκνευρισμένος που χάσαμε, αλλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Είμαστε καλή ομάδα και συνεχίζω να πιστεύω στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Δεν θα γονατίσουμε τώρα. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και θα πάμε να κερδίσουμε για να επιστρέψουμε στο Μιλγουόκι», πρόσθεσε.

«Το επόμενο ματς είναι καθοριστικό. Θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε και χάσαμε τρία σερί ματς, κάτι που δεν συνηθίζουμε. Χρειάζεται να κερδίσουμε, δεν είναι απλώς ένα ακόμη παιχνίδι. Οι Ράπτορς είναι πολύ καλή ομάδα, με δυνατό χαρακτήρα και δεν τα παρατάνε ποτέ. Πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά, να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια και να δώσουμε ακόμη περισσότερα για να νικήσουμε».

Ανάλογες και οι δηλώσεις του προπονητή των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ:

«Είμαστε μια ανθεκτική ομάδα όλο το χρόνο. Θα πάμε στο Τορόντο με τη σκέψη κερδίσουμε ένα παιχνίδι . Εάν είχαμε μερικά ακόμα αμυντικά ριμπάουντ, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό».

24/05/2019 08:15
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τορόντο, Καναδάς

Και στην κορυφαία πεντάδα του NBA της σεζόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: