Μεγάλη η πιθανότητα αποχώρησης του Ντιμπαλά από την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους

File Photo: Ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους Πάουλο Ντιμπάλα με τη μπάλα στα πόδια σε παλαιότερο αγώνα πρωταθλήματος EPA / SERENA CAMPANINI




Η Γιουβέντους είναι θετική στην παραχώρηση του Πάουλο Ντιμπάλα, καθώς δεν είναι στα πλάνα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τη νέα σεζόν, ενώ και ο ίδιος δεν είναι ευχαριστημένος στην πρωταθλήτρια Ιταλίας. Ο αδερφός του, Γκουστάβο Ντιμπάλα, επιβεβαίωσε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ν’ αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους «μπιανκονέρι»:

  • «Ναι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Πάουλο ν’ αποχωρήσει από τη Γιουβέντους. Χρειάζεται μια αλλαγή. Δεν μπορώ να πω ότι θα φύγει σίγουρα, αλλά η πιθανότητα υπάρχει. Ο Πάουλο δεν είναι χαρούμενος στο Τορίνο και δεν είναι ο μόνος, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν αισθάνονται άνετα στην Γιουβέντους», ανέφερε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής.
  • Να σημειωθεί πως σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ στον Ντιμπάλα έχει στρέψει το βλέμμα του ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός προπονητής θα ήθελε να φέρει τον Αργεντινό διεθνή επιθετικό των «μπιανκονέρι» στο «Ανφιλντ» το επόμενο καλοκαίρι.

Μετά την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο και τη χρησιμοποίηση του Μάριο Μάντζουκιτς, έχει παραγκωνιστεί ο Ντιμπάλα στον πάγκο και δεν κρύβει την έντονη δυσαρέσκεια του. Η διάσημη αγγλική ομάδα σκοπεύει να προσφέρει 100 εκατ, ευρώ για να πείσει τη διοίκηση της πρωταθλήτριας Ιταλίας να της παραχωρήσει τα δικαιώματα του διεθνή άσου.

16/05/2019 10:20
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μπουένος Άιρες, Αργεντινή

Κυπελλούχος Τουρκίας στέφθηκε η Γαλατασαράι: Κέρδισε με ανατροπή στον τελικό την Ασκίσασπορ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: