«Κλείδωσαν» για τις 7 Ιουλίου οι εκλογές: Κυριακή βράδυ ο Τσίπρας στον Παυλόπουλο

File Photo: Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κουβεντιάζουν στο Προεδρικό Μέγαρο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Η 7η Ιουλίου επελέγη τελικά ως ιδανική ημερομηνία για την διεξαγωγή των πρόωρων εθνικών εκλογών στην χώρα μας, που θα πραγματοποιηθούν υπό το βάρος της βαριάς ήττας του ΣΥΡΙΖΑ, στις ευρωεκλογές, από τη Νέα Δημοκρατία.

  • Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Hellas Journal, η απόφαση προέκυψε μετά από σύσκεψη του πρωθυπουργού με τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, ο οποίος ενημέρωσε τον Αλέξη Τσίπρα για το πρόγραμμα των πανελλήνιων εξετάσεων και των ειδικών μαθημάτων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γαβρόγλου ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ότι στις 2 Ιουλίου θα έχει ολοκληρωθεί το σύνολο της εξεταστικής διαδικασίας. Έτσι, οι νεαροί ψηφοφόροι και οι οικογένειές τους θα μπορούν να συμμετάσχουν, ελεύθεροι υποχρεώσεων, στις εθνικές εκλογές.

  • Ως εκ τούτου η ημερομηνία διεξαγωγής τους “κλείδωσε” για τις 7 Ιουλίου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ακολούθως ο πρωθυπουργός μίλησε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, στον οποίο ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ζητήσει την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να επισκεφθεί τον κ. Παυλόπουλο το βράδυ της ερχόμενης Κυριακή για την επίσημη ανακοίνωση των αποφάσεών του.

Όλα, λοιπόν, θα ξεκαθαρίσουν την Κυριακή.

Χάσαμε τη μάχη έχουμε μπροστά μας τον πόλεμο και μπορεί να κερδηθεί, δηλώνει ο Τσίπρας (video)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: