Κορυφαίος προπονητής της χρονιάς ο Γκουαρντιόλα μετά το δεύτερο διαδοχικό τίτλο

File Photo: Manchester City manager Pep Guardiola lifts the trophy after the English Premier League match between Brighton and Hove Albion and Manchester City. EPA, JAMES BOARDMAN




Ακόμη μία σπουδαία διάκριση επεφύλασσε το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στην Αγγλία, για τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Οπως αναμενόταν άλλωστε, ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι που οδήγησε τους «Πολίτες» στον δεύτερο διαδοχικό τίτλο πρωταθλήματος, είναι ο καλύτερος προπονητής στην -κατά γενική ομολογία- δυσκολότερη διοργάνωση του πλανήτη.

  • Ο Πεπ, άφησε πίσω του στην σχετική κατάταξη, τον Γιούργκεν Κλοπ της Λίβερπουλ, τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο της Τότεναμ και τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο οποίος εντυπωσίασε με την «νεοφώτιστη» Γουλβς, καταλαμβάνοντας την 7η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Δεδομένου πως η Μάντσεστερ Σίτι, έχει κατακτήσει και το Λιγκ Καπ, ο Γκουαρντιόλα, έχει την ευκαιρία να φθάσει σε ένα ιστορικό ρεκόρ τριών τίτλων σε μία χρονιά, εφ΄ όσον το ερχόμενο Σάββατο, οδηγήσει την Σίτι στην κατάκτηση του κυπέλλου στον τελικό της διοργάνωσης, με αντίπαλο την Γουότφορντ του Χοσέ Χολέμπας.

15/05/2019 09:12
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Σάμαρης ανανέωσε έως το 2023 με την Μπενφίκα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: