Ηθικό ξεπεσμό την ώρα που η Τουρκία απειλεί το κυπριακό υπέδαφος διαπιστώνει ο Μαυραγάνης

File Photo: O πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος (1-Δ) , ο βουλευτής Κώστας Ζουράρης (Κ) και ο Νίκος Μαυραγάνης (Α) στη σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος στα γραφεία τους στη Βουλή. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές




«Ηθικός ξεπεσμός. Αυτό έρχεται στο μυαλό κάθε συνανθρώπου μας στην αποτρόπαια θέα της χθεσινοβραδινής διπολικής και αποπροσανατολιστικής παράστασης ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Τα παραπάνω στενάχωρα συμβαίνουν δυστυχώς:

  • Την ώρα που η Τουρκία απειλεί με εισβολή σε κυπριακό υπέδαφος.
  • Την ώρα που το ανθελληνικό σύστημα, που εκπροσωπείται από τον Βέμπερ (Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου ανήκει η ΝΔ), επιτίθεται στην επιβεβλημένη και δίκαιη επιστροφή ενός πρώτου μικρού μέρους του πλούτου, που χάθηκε στη κρίση, στους συνανθρώπους μας» δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Μαυραγάνης, για τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή.

«Την ίδια ώρα βρήκαν κάποιοι στην Ν.Δ., για να αναπολήσουν τον καιρό των γερμανικών μνημονίων, που τόσο πολύ φαίνεται τους άρεσαν, με τη φράση «θα ψάχνουμε κάποια στιγμή μνημόνια και δεν θα βρίσκουμε» (ΣΚΑΪ TV- Εκπομπή «Αταίριαστοι» 9.5.2019). Ας είναι. Θα τους κρίνουν οι συνάνθρωποί μας. Εμείς επιμένουμε να αναπολούμε και να αγωνιζόμαστε μόνο για την κοινωνία της δικαιοσύνης και του ανθρωπισμού, καθώς και την Ευρώπη των εθνών-κρατών» καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
10/05/2019 16:45

Ξαναζούμε το ’74 και τα δύο μεγάλα κόμματα επιδίδονται σε κοκορομαχία, λέει ο Καμμένος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: