Ιακωβάκης, Πολύζου και Μποράο έτρεξαν στο 3ο Sifnos Run στο κυκλαδίτικο νησί (video)

Στο “Sifnos Run” μετείχαν και πολλές σημαντικές προσωπικότητες, όπως ο παγκόσμιος πρωταθλητής του στίβου, Περικλής Ιακωβάκης, η μαραθωνοδρόμος Μαρία Ελουίζα Σταβάρα – Μητσιά, ο πρόεδρος της AIMS, Πάκο Μποράο, αλλά και η Μαρία Ελουίζα Σταβάρα – Μητσιά, που είναι πρέσβειρα του αγώνα και έκανε την παρουσίαση. Photo via Facebook, @sifnosrun




Ο Δήμος Σίφνου και το “Sifnos House” διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία και τη συμμετοχή πλήθους δρομέων το “3ο Sifnos Run” την Κυριακή 12 Μαΐου στη διαδρομή Καμάρες – Απολλωνία, στις αποστάσεις των 5 και 10 χλμ.

Στο “Sifnos Run” μετείχαν και πολλές σημαντικές προσωπικότητες, όπως ο παγκόσμιος πρωταθλητής του στίβου, Περικλής Ιακωβάκης, η μαραθωνοδρόμος Μαρία Ελουίζα Σταβάρα – Μητσιά, ο πρόεδρος της AIMS, Πάκο Μποράο, αλλά και η Μαρία Ελουίζα Σταβάρα – Μητσιά, που είναι πρέσβειρα του αγώνα και έκανε την παρουσίαση.

Στα 10 χλμ ανδρών πρώτευσε ο Παναγιώτης Κουτρουμπής, δεύτερος ήταν ο Χρήστος Ζυγούρης και τρίτος ο -Σιφνιός- Κώστας Μάμιδας. Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Βασιλική Μαγιάκου, δεύτερη η Βασιλική Κάντα και τρίτη η Μαρία Ελουίζα Σταβάρα – Μητσιά.

Στα 5 χλμ ανδρών πρώτος ήταν ο Χρήστος Φλόκας, δεύτερος ο Παναγιώτης Γκανάτσιος και τρίτος ο Νίκος Ταζάρτες. Στις γυναίκες πρώτευσε η Αγγελική Παπασπύρου, δεύτερη ήταν η Κατερίνα Μπέκου και tρίτη η Ανδρονίκη Παπαγεωργίου. Στα 5 χλμ έτρεξε και ο δήμαρχος Σίφνου, Ανδρέας Μπαμπούνης.

Ο Περικλής Ιακωβάκης είπε για τον αγώνα: «Είναι ένας πολύ ωραίος αγώνας, σε ένα πολύ όμορφο νησί. Είμαι εδώ με την ομάδα της Novasports Running Team, τρέξαμε και εμείς και το χαρήκαμε και ελπίζουμε να το κάνουμε και του χρόνου. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές».

14/05/2019 14:49
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Νέα προσπάθεια της Μπαρτσελόνα για απόκτηση του Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: