Η σύζυγος του Κασίγιας χειρουργήθηκε για κακοήθεις όγκους στις ωοθήκες

O τερματοφύλακας της Πόρτο Ίκερ Κασίγιας και η σύζυγός του Σάρα Καρμπονέρο. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ




Όπως φαίνεται, το σπίτι του Ίκερ Κασίγιας δεν μπορεί να ησυχάσει… Μετά την ασθένεια που έπληξε τον τερματοφύλακα της Πόρτο πριν από λίγες εβδομάδες, νέα κακά νέα ενέσκηψαν στην οικογένεια της πρώην άσου της Ρεάλ Μαδρίτης. Η σύζυγός του, Σάρα Καρμπονέρο, ανακοίνωσε μέσω κοινωνικού δικτύου ότι πριν λίγες μέρες πήρε τα αποτελέσματα των τεστ, που έδειξαν κακοήθεις όγκους στις ωοθήκες.

«Η χειρουργική επέμβαση που έχω ήδη υποβληθεί ήταν απόλυτα επιτυχημένη, ευτυχώς ο όγκος εντοπίστηκε πολύ σύντομα», έγραψε η Ισπανίδα δημοσιογράφος στο Instagram. «Είμαι ήσυχη και σίγουρη ότι όλα θα είναι καλά. Ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι σκληρός, αλλά γνωρίζω επίσης ότι όλη αυτή η υπόθεση θα έχει ένα ευτυχές τέλος. Έχω την υποστήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων μου και μιας μεγάλης ιατρικής ομάδας».

Η Καρμπονέρο λαμβάνει όλη την απαραίτητη φροντίδα και προς το παρόν η κατάσταση φαίνεται να ελέγχεται, παρόλο που χρειάζονται «μερικοί μήνες αγώνα ακόμη, ενώ συνεχίζω τη σχετική θεραπεία», όπως συμπλήρωσε στην ανάρτησή της.

ΑΠΕ-ΜΠΕ, Μαδρίτη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: