Η “γενοκτονία” του ποδοσφαίρου: Αδεια από σήμερα στους θριαμβευτές του ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ και οι φίλαθλοι πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από την ομάδα τους, στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου ανδρών, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών και κατέκτησε το πρώτο νταμπλ της Ιστορίας του. ΑΠΕ-ΜΠΕ, PIXEL, ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ




Με ένα οικογενειακό γεύμα αποχαιρέτισαν οι θριαμβευτές της φετινής σεζόν, ποδοσφαιριστές του νταμπλούχου ΠΑΟΚ, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και από τώρα φεύγουν για άδεια 40 περίπου ημερών.

Το νέο ραντεβού τους ορίστηκε για το τέλος Ιουνίου όποτε και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν, πριν την αναχώρηση στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Οπως είναι προσδιορισμένο, ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στον τρίτο προκριματικό γύρο της επόμενης διοργάνωσης κάτι που σημαίνει πως 6-7 Aυγούστου και 13 του ίδιου μήνα, είναι οι προγραμματισμένες ημερομηνίες για τους αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου.

Σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης παρέστη στα εγκαίνια του Αρχείου του Κέντρου Μελέτης και Ανάπτυξης του Ελληνικού Πολιτισμού Μαύρης Θάλασσας και του Κέντρου Ποντιακών Ερευνών, που πραγματοποιήθηκαν στο Επιστημονικό Αναγνωστήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΑΠΘ, και σε ερώτηση που του τέθηκε για το ποδόσφαιρο είπε:

«Χθες αποδείχτηκε πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει κερδίσει. Είμαι πολύ χαρούμενος τρία χρόνια ζητούσαμε το VAR και έδειξε την αποτελεσματικότητα η χρήση του. Eγώ βάζω στόχους και πετυχαίνω. Στόχος μας μέσω του ΠΑΟΚ είναι να επιστρέψουμε τον κόσμο στα γήπεδα. Τελικός με 1000 θεατές είναι γενοκτονία για το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται θρόνο αυτοκράτορα, καθόμαστε δίπλα στο Θεό και συνεχίζουμε» είπε ο Ιβάν Σαββίδης. Όσο για την ίδρυση του νέου φορέα που έχει να κάνει με τον Ποντιακό Ελληνισμό, είπε: “Είμαι χαρούμενος που κάναμε το επόμενο βήμα και η έδρα μετατρέπεται σε κέντρο”.

Η Θεσσαλονίκη πανηγυρίζει: Το μεγάλο πάρτυ για τους παίκτες και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: