Γεύσεις και αρώματα Ελλάδας και Κύπρου στο ετήσιο φεστιβάλ της κοινότητας Αγίου Νικολάου

Στιγμιότυπο από το ετήσιο ελληνικό φεστιβάλ που διοργανώνει ανελλιπώς η κοινότητα του Αγίου Νικολάου. Πηγή φωτογραφίας: greeknewsonline.com




Σε ρυθμούς ελληνικούς χτυπούσε η καρδιά του Φλάσινγκ από τις 16 – 19 Μαϊου χάρη στο ετήσιο ελληνικό φεστιβάλ που διοργανώνει ανελλιπώς η κοινότητα του Αγίου Νικολάου τα τελευταία 48 χρόνια και το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης, ομογενείς και μη.

Στιγμιότυπο από το ετήσιο ελληνικό φεστιβάλ που διοργανώνει ανελλιπώς η κοινότητα του Αγίου Νικολάου. Πηγή φωτογραφίας: greeknewsonline.com
  • Για πρώτη φορά μάλιστα το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε το μήνα Μάϊο αντί για τον Οκτώβριο και αυτή η αλλαγή έφερε άμεσα, σύμφωνα με τους διοργανωτές, ικανοποιητικά αποτελέσματα, καθώς ο ανοιξιάτικος καιρός του τετραημέρου συνέβαλε στο να πλημμυρίσουν για άλλη μια χρονιά με επισκέπτες οι εγκαταστάσεις της κοινότητας, ιδιαίτερα δε το πάρκινγκ όπου λειτούργησαν και φέτος οι ψησταριές, η ταβέρνα και οι πάγκοι με τα γλυκά και τους λουκουμάδες.

Οι επισκέπτες είχαν για άλλη μια χρονιά την ευκαιρία να γευθούν φαγητά και γλυκά από την Ελλάδα και την Κύπρο, υπό τους ήχους ζωντανής ελληνικής μουσικής, να περιηγηθούν στα περίπτερα που εγκαταστάθηκαν στον αυλόγυρο ή και στο flea market στη Σαραντάκειο Αίθουσα, να χειροκροτήσουν τους μαθητές των σχολείων του Αγίου Νικολάου στις χορευτικές τους επιδείξεις, να ανάψουν ένα κερί και να ξεναγηθούν στο ναό και τέλος να διεκδικήσουν ένα από τα πολλά δώρα του ετήσιου λαχνού.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ:greeknewsonline.com

Εκατοντάδες στην Στουτγκάρδη με λύρες στα χέρια ζήτησαν διεθνή αναγνώριση (video)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: