Ευθείες απειλές Ρουβίκωνα προς δικαστές για τη μη χορήγηση άδειας στον Κουφοντίνα

File Photo: Ο Δημήτρης Κουφοντίνας στις φυλακές Κορυδαλλού. ΑΠΕ-ΜΠΕ Παντελής Σαίτας




Απειλές εξαπολύει ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα προς τους δικαστές που θα αποφασίσουν για την χορήγηση ή μη άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

  • «Να μην κόψουν το κόκκινο νήμα. Αν το κάνουν όλα θα κοκκινίσουν», γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ηγετικό στέλεχος της ομάδας των αντιεξουσιαστών, υποστηρίζοντας ότι «οι τρεις συγκεκριμένοι δικαστές του Βόλου θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα την ζωή του Δημήτρη, την ζωή τη δικιά μας και την ζωή την δικιά τους».

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει ξεκινήσει απεργία πείνας μετά την απόρριψη του αιτήματός του να πάρει άδεια από τις φυλακές. Το Τριμελές Συμβούλιο Πλημμελειοδικών του Βόλου συνεδριάζει ξανά την προσεχή Πέμπτη για να αποφασίσει αν θα δοθεί η άδεια στον Κουφοντίνα.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της ανάρτησης:

«Αυτήν την Πέμπτη το τριμελές συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου θα αποφασίσει εάν θα έχουμε τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην Ελλάδα. Η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι ήδη πολύ επιβαρυμένη και είναι ζήτημα αν θα αντέξει τις επόμενες μέρες. Οι τρείς συγκεκριμένοι δικαστές του Βόλου θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα την ζωή του Δημήτρη την ζωή την δικιά μας και την ζωή την δικιά τους. Ελπίζω να μην κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα. Γιατί αν το κάνουν όλα θα κοκκινίσουν».

HELLASJOURNAL

Νέα επίθεση του Ρουβίκωνα σε δικηγορικό γραφείο της Αθήνας: Μία σύλληψη (video)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: