Επίθεση ΚΙΝΑΛ σε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για “χαμένη ψήφο”: Θέλουν να ανακόψουν την άνοδό μας

File Photo: Από εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας




Αυστηρά σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην χθεσινή ομιλία του, στο Περιστέρι, και συγκριμένα την αναφορά περί «χαμένης ψήφου».

  • Στελέχη στη Χαριλάου Τρικούπη ανέφεραν ότι «ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μπερδεύεται συχνά» και πρόσθεσαν ότι «λανσάρει αυτή τη θεωρία με το επιχείρημα ότι δήθεν “είμαστε όλοι ίδιοι”».

Τα ίδια στελέχη επεσήμαναν ότι «συγχέει πολιτικές διαδρομές και αξίες. Σε αντίθεση με εκείνον είμαστε υπερήφανοι για την ιστορία, το έργο και τη προσφορά του ΠΑΣΟΚ και της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης στην Ελλάδα και τους Έλληνες. Δεν την εκχωρούμε, δεν την δανείζουμε και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να την καπηλευτεί».

  • Στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ εξηγούν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρούν για τρίτη φορά να στήσουν την ίδια παγίδα. Υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά ότι «η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για ντέρμπι, ενώ το ματς έχει λήξει. Πρόκειται για παλιό κόλπο, αλλά δεν τσιμπάει κανείς».
  • Τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ προχωρούν ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας πως «όποιος αναπαράγει αυτό το δίπολο δίνει ανάσα ζωής. Αυτό το ξέρει ο κ. Μητσοτάκης και το κάνει συνειδητά, γιατί και οι δύο βολεύονται παριστάνοντας τους δήθεν μονομάχους».

Για το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, ο Αλέξης Τσίπρας αποστρατεύεται πολιτικά μόνο με την ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ. «Γι’ αυτό, την Κυριακή καμία ψήφος χαμένη, να σπάσουμε το δίπολο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και να στείλουμε πραγματικό μήνυμα αλλαγής».

  • Ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος, Παύλος Χρηστίδης, ενισχύοντας τη συγκεκριμένη κριτική δήλωσε ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ είναι να εγκλωβίσουν ένα συγκεκριμένο προοδευτικό κομμάτι ψηφοφόρων, για να σταματήσουν την ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ.
  • Κατέστησε σαφές ότι το αποτέλεσμα της Κυριακής θα σηματοδοτήσει πολιτικές εξελίξεις και η αναμενόμενη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ επιβάλλει άμεσα να γίνουν εθνικές εκλογές. «Το λέγαμε από καιρό και το ξαναλέμε», είπε ο κ. Χρηστίδης στην τελευταία προ των εκλογών συνάντηση με τους πολιτικούς συντάκτες στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ο Παύλος Χρηστίδης υπογράμμισε τον παλμό και το καλό κλίμα στη χθεσινή κεντρική συγκέντρωση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, στη πλατεία Κοτζιά, και πρόσθεσε πώς ενισχύει την αισιοδοξία ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι πολύ καλό.

23/05/2019 12:28
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

 

Δώστε στο ΚΙΝΑΛ την δύναμη να κάνουμε την ανατροπή στις εθνικές εκλογές, είπε η Γεννηματά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: