Εντατική προετοιμασία για την τουριστική περίοδο ξεκινά το Υφυπουργείο Τουρισμού

File Photο: Κύπριοι και τουρίστες απολαμβάνουν την θάλασσα στην παραλία της Αγίας Θέκλας στη Αγία Νάπα. ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Εντατική προετοιμασία για τις προσεχείς τουριστικές περιόδους έχει ξεκινήσει το Υφυπουργείο Τουρισμού, ενώ για αυτή τη σεζόν διαβεβαιώνει τις τουριστικές επιχειρήσεις και τους φορείς ότι προβαίνει, συνεχώς, σε όλες τις δέουσες ενέργειες για τη διασφάλιση μιας ακόμα πετυχημένης τουριστικής χρονιάς για την Κύπρο.

  • Σε ανακοίνωση του, με την ευκαιρία της έναρξης της τουριστικής περιόδου, το Υφυπουργείο Τουρισμού εύχεται σε όλες τις επιχειρήσεις και τους φορείς κάθε επιτυχία.

Όσον αφορά την προετοιμασία για τις προσεχείς τουριστικές περιόδους, αναφέρεται πως ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος, μεταξύ άλλων, έχει προγραμματίσει, το επόμενο δίμηνο, την πραγματοποίηση συναντήσεων με ηγετικά στελέχη τουριστικών Οργανισμών του εξωτερικού, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων για την επερχόμενη χειμερινή περίοδο, αλλά και το καλοκαίρι του 2020.

  • Συγκεκριμένα, προγραμματίζονται επαφές με φορείς από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Αυστρία, τη Μέση Ανατολή και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Στόχος του κ. Υφυπουργού, καταλήγει η ανακοίνωση, είναι η διερεύνηση των υφιστάμενων σχεδιασμών των μεγάλων τουριστικών οργανισμών του εξωτερικού και η σε βάθος συζήτηση μαζί τους προς την κατεύθυνση της ενδυνάμωσης των σχέσεων συνεργασίας με τη χώρα.

14/05/2019 10:35
ΚΥΠΕ
Λευκωσία – Κύπρος

O EOT στηρίζει για τρίτη χρονιά δράσεις αθλητικού τουρισμού στη Μάνη

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal