Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν για σήμερα οι έρευνες στο Μιτσερό: Νέα σηματοδότηση αύριο

File Photo: Συνεχίζονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό για εντοπισμό τρίτης βαλίτσας. ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν στις 16:45 οι σημερινές έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, σε μια προσπάθεια εντοπισμού και ανάσυρσης της τρίτης βαλίτσας εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ´ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών.

  • Κατά τις σημερινές έρευνες πραγματοποιήθηκαν τρεις καταδύσεις, με τους δύτες με σκάφανδρο να φτάνουν σε βάθος μέχρι 18 μέτρα. Η πρώτη κατάδυση πραγματοποιήθηκε στα ανοίγματα νότια της λίμνης και σε βάθος 10 μέτρων. Η δεύτερη στο σηματοδοτημένο τετράγωνο, νοτιανατολικά της λίμνης και η τρίτη, στο ίδιο σημείο με τη δεύτερη και με απόκλιση προς το δυτικό μέρος της λίμνης, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το δεύτερο τσιμεντομπλόκ.
  • Οι προσπάθειες θα συνεχιστούν αύριο το πρωί. Σήμερα η ομάδα των δυτών είχε ενισχυθεί και με τέταρτο δύτη, ο οποίος πραγματοποίησε την τρίτη και τελευταία κατάδυση .

Παράλληλα, αύριο αναμένεται να ξεκινήσει με την βοήθεια του Τμήματος Χωρομετρίας η σηματοδότηση κρίσιμων σημείων, με βάση τα όσα κατέγραψε τις προηγούμενες μέρες το σόναρ, στην λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο.

ΚΥΠΕ – Δήμητρα Νικολάου
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
19/05/2019 17:18

Άκαρπες οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό: Έρευνες με σκάφανδρα και δύτες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: