Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική μας ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης στο τεχνικό ομαδικό

Χάλκινο μετάλλιο η Ελλάδα στο τεχνικό πρόγραμμα του ομαδικού Πηγή koe.org.gr




Εξαιρετικό ήταν για τα ελληνικά χρώματα το ξεκίνημα του Champions Cup καλλιτεχνικής κολύμβησης, που άρχισε σήμερα (10/5) στην Αγία Πετρούπολη και ολοκληρώνεται την Κυριακή (12/5).

  • Στον πρώτο τελικό της διοργάνωσης, η εθνική ομάδα πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο τεχνικό πρόγραμμα του ομαδικού, ξεπερνώντας την Ιταλία.

Οι Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Μαρία Καραπαναγιώτου, Αναστασία Κουτσελίνη, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Γεωργία Βασιλοπούλου και Βιολέτα Ζουζούνη συγκέντρωσαν 84,7804 βαθμούς έναντι 84,1581 της ιταλικής ομάδας, που έμεινε τέταρτη. Νικήτρια ήταν (φυσικά) η Ρωσία με 95,2061β. και δεύτερη η Ισπανία με 89,7351β.

  • Σημειώνεται ότι η χώρα που θα καταλάβει την πρώτη θέση στο ομαδικό και στο ντουέτο (άθροισμα τεχνικού και ελεύθερου προγράμματος) εξασφαλίζει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τη Ρωσία να είναι βεβαίως το ακλόνητο φαβορί και για τα δύο εισιτήρια.

Οι αγώνες συνεζίχονται το μεσημέρι με τα προκριματικά του ελεύθερου ντουέτου, όπου συμμετέχουν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου.

10/05/2019 13:27
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Πρόκριση για Τσιτσιπά και Κοολχόφ στα ημιτελικά του διπλού του όπεν της Μαδρίτης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: