Χαλαρός στο γεύμα με τους κυβερνητικούς συντάκτες ο Τσίπρας

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, παρέθεσε γεύμα προς τους συνεργάτες του και τους δημοσιογράφους, το Σάββατο 25 Μαΐου 2019, σε ψαροταβέρνα στο Κερατσίνι, πριν τις αυριανές εκλογές. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, Αndrea Bonetti




Λίγες στιγμές χαλάρωσης είχε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην παραδοσιακή συνάντηση με τους δημοσιογράφους με τη λήξη της προεκλογικής περιόδου.

Σε γνωστό ουζερί στο Κερατσίνι ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το κυβερνητικό ρεπορτάζ, για τις περιοδείες του τελευταίου διαστήματος. Παρόντες στο γεύμα ήταν ο γραμματέας του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης, η υπεύθυνη τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Νίκος Μπίστης, ο Στέφανος Τζουμάκας, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης και ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Δημήτρης Βίτσας ο Γιάννης Μπαλάφας και ο Θοδωρής Δρίτσας με την Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Ο Αλέξης Τσίπρας, έχοντας πολύ καλή διάθεση, φωτογραφήθηκε με τους δημοσιογράφους και στελέχη του κόμματος που παραβρέθηκαν στο τραπέζι, ενώ θερμές ευχές δέχτηκε και από θαμώνες στο ουζερί που του ζήτησαν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Με στοιχεία ΑΠΕ
25/05/2019

Το σχέδιο του Αλέξη Τσίπρα για την επόμενη ημέρα: Υγεία , παιδεία , κοινωνική δικαιοσύνη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: