Αυστηρά μέτρα ασφάλειας για το σημερινό ντέρμπι Λέφσκι – ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Στα σημεία ελέγχου του σταδίου, οι αστυνομικοί θα κάνουν λεπτομερή έλεγχο όλων των φιλάθλων. Photo via http://cska.bg




Αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή του σημερινού αγώνα μεταξύ των αιωνίων αντιπάλων Λέφσκι Σόφιας – ΤΣΣΚΑ Σόφιας, την προστασία της δημόσιας τάξης και την κυκλοφοριακή ασφάλεια, έλαβε η Μητροπολιτική Διεύθυνση Εσωτερικών.

  • Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις έξι το απόγευμα στο εθνικό στάδιο “Vasil Levski” και, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, οι αστυνομικοί θα βρίσκονται στον χώρο, αλλά και περιμετρικά του σταδίου, για να διασφαλιστεί η διατήρηση της δημόσιας τάξης και η πρόληψη συμβάντων.

Στα σημεία ελέγχου του σταδίου, οι αστυνομικοί θα κάνουν λεπτομερή έλεγχο όλων των φιλάθλων. Οι ανήλικοι θα γίνουν δεκτοί στο γήπεδο μόνο εάν συνοδεύονται από ενήλικα κηδεμόνα που θα έχει συμπληρώσει υπεύθυνη δήλωση, την οποία και θα παραδώσει στους αστυνομικούς. Οι αστυνομικοί θα κάνουν έλεγχο για να αποτραπεί η είσοδος απαγορευμένων αντικειμένων στο στάδιο (πυροβόλα όπλα, πυροτεχνήματα, μαχαίρια, μπαστούνια, κιβώτια, μπουκάλια, συμπεριλαμβανομένων των αρωμάτων και των ομπρελών).

21/05/2019 11:04
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σόφια, Βουλγαρία

Διθύραμβοι για Τσιτσιπά-Σάκκαρη από τo tennis.com: Μεταμόρφωσαν το ελληνικό τένις

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: