Αποφυγή των πραγματικών προβλημάτων από ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ βλέπουν οι ΑΝΕΛ: Οργή για Ρουβίκωνα

File Photo: O υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης μιλά από το βήμα στη σημερινή δεύτερη μέρα συζήτησης του Προϋπολογισμού του 2019, στην Ολομέλεια της Βουλής. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές




«Το δίπολο του αποπροσανατολισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, για άλλη μία φορά επιδιώκει τη συσκότιση και αποφεύγει να μιλήσει για τα πραγματικά προβλήματα, που απασχολούν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες σε σχέση με την Ελλάδα στην Ευρώπη» δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Μαυραγάνης

  • «Τα 2/3 των ανέργων της Ευρώπης προέρχονται από το Νότο, όπου ανήκει και η Ελλάδα και οφείλονται στις άνισες εμπορικές συναλλαγές του γερμανικού Βορρά, που πουλάει συνεχώς προϊόντα στον εξασθενούμενο οικονομικά Νότο, που απλώς αγοράζει τα προϊόντα του Βορρά. Το Διευθυντήριο των Βρυξελλών, που ο Ανδρέας Παπανδρέου κατήγγειλε το 1995, επιμένει με την ανοχή ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ στον οικονομικό διαχωρισμό Βορρά και Νότου και στην κατάργηση των εθνών-κρατών, των σημαιών και των εθίμων, αλλά και της μεγαλύτερης δημοκρατικής κατάκτησης της Ευρώπης, που είναι η ομοφωνία στη λήψη των αποφάσεων» προσθέτει στη δήλωσή του.

Και τονίζει ότι «αυτά τα αληθινά και κρίσιμα προβλήματα θέλει να αποφύγει το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ να συζητήσει και γι’ αυτό δεν απαντά στο διατυπωμένο έγγραφα (18.5.2019) αίτημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για διοργάνωση κοινής τηλεοπτικής συζήτησης όλων των πολιτικών αρχηγών των δημοκρατικών κομμάτων, που εκπροσωπούνται στο ελληνικό Κοινοβούλιο».

  • «Όμως, η δημοκρατία απαιτεί την αποκάλυψη όλης της αλήθειας και η συσκότιση του δίπολου δεν εξυπηρετεί ούτε την αλήθεια, ούτε τη Δημοκρατία» καταλήγει στη δήλωσή του ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταδικάζουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση του Ρουβίκωνα στο κτίριο του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Τέτοιες ενέργειες δεν έχουν θέση στις δημοκρατίες», δήλωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Νίκος Μαυραγάνης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι ΑΝΕΛ εγγυητές της επόμενης μέρας σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, λέει ο Καμμένος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: