Απέναντι στον “Βασιλιά” Φέντερερ το απόγευμα ο Τσιτσιπάς: Είναι θρύλος, δεν έχω τίποτα να χάσω

Stefanos Tsitsipas of Greece reacts during his mens singles third round match against Fabio Fognini of Italy at the Italian Open tennis tournament in Rome, Italy, 16 May 2019. EPA, RICCARDO ANTIMIANI




Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα προημιτελικά στο Open της Ρώμης. Ο 20χρονος Ελληνας πρωταθλητής επικράτησε του Ιταλού Φάμπιο Φονίνι και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τα προημιτελικά, όπου σήμερα το απόγευμα θα αντιμετωπίσει τον «Βασιλιά» Ρότζερ Φέντερερ για μια θέση στην τετράδα.

Μιλώντας για τη μάχη με τον «βασιλιά» τόνισε:

  • «Είναι πολύ πιο έμπειρος από μένα και έχει παίξει περισσότερους αγώνες γενικά στη Ρώμη απ’ ότι εγώ. Δεν έχω τίποτα να χάσω. Θέλω να παίξω έναν καλό αγώνα και να δω τι μπορώ να κάνω απέναντί του στο χώμα. Ποτέ δεν προπονήθηκα ή έπαιξα μαζί του στο χώμα», δήλωσε ο Τσιτσιπάς και συμπλήρωσε:

«Είναι ένας θρύλος του αθλήματος. Είναι πολύ σεβαστός. Είμαι σίγουρος πως ο αγώνας αυτός θα είναι πολύ δυσκολότερος. Του αρέσει το σερβίς-βολέ και έχει μεγάλη ποικιλία στο παιχνίδι του. Αλήθεια δεν ξέρω τι να περιμένω από εκείνον. Σίγουρα θα προσπαθεί να χτυπάει νωρίς τη μπάλα. Πιστεύω πως το μαχητικό μου πνεύμα και η καλή μου ψυχολογία, θα με βάλει στο παιχνίδι, σίγουρα πιστεύω πως μπορώ να κάνω κάτι καλό.»

17/05/2019 09:32
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ρώμη, Ιταλία

«Δίδυμο φωτιά» στην Ρώμη: Σάκαρη και Τσιτσιπάς στους «8» του ιταλικού Open με μαγκιά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: