Απάντηση Χρηστίδη σε Τσίπρα-Μητσοτάκη: Αύριο η κεντρική συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά

File Photo: Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης. Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ




Στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ «φορτσάρει» τη δραστηριότητα του, επικεντρώνοντας τις προσπάθειές του στην αυριανή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα, στη πλατεία Κοτζιά, στις 7.30 το βράδυ.

  • Το μήνυμα ενότητας εκπέμπουν τα ηγετικά στελέχη του και μετέφερε το επικοινωνιακό επιτελείο κατά την τακτική συνάντηση με τους δημοσιογράφους στη Χαριλάου Τρικούπη. Στο πλαίσιο αυτό, μετά τη χθεσινή «πολύ καλή συγκέντρωση» στο Περιστέρι όπου μίλησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, τη Πέμπτη το βράδυ στη Ξάνθη θα μιλήσει ο Γιώργος Παπανδρέου, περιοδεύοντας στην Θράκη, ενώ το ίδιο βράδυ στην Αθήνα ο Κώστας Σημίτης θα παραστεί σε εκδήλωση για την ενίσχυση της Σοσιαλδημοκρατίας στην Ευρώπη.

«Παντού συναντάμε κλίμα ενθουσιασμού με τη συμμετοχή να είναι αρκετά μεγάλη. Το είδαμε τις τελευταίες μέρες στο Πειραιά, το Ηράκλειο, τα Γιάννενα, τη Λάρισα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης εκφράζοντας την αισιοδοξία που επικρατεί στα ηγετικά κλιμάκια και συμπλήρωσε: «Θα διαψεύσουμε στη κάλπη τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες».

  • Ο κ. Χρηστίδης επέκρινε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την αναφορά του ότι στις κάλπες των ευρωεκλογών κρίνονται τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. «Στον πανικό του ο κ. Τσίπρας βάζει εκβιαστικά διλλήματα και παίζει με τις συντάξεις των συμπολιτών μας. Ο ελληνικός λαός δεν εκβιάζεται, θα ψηφίσει ελεύθερα και αποφασισμένος για την μεγάλη πολιτική αλλαγή το βράδυ της Κυριακής».
  • Παράλληλα απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος κάλεσε το Κίνημα Αλλαγής να εγκαταλείψει τις ίσες αποστάσεις. «Εμείς δεν έχουμε ίσες αποστάσεις. Είμαστε απέναντι στις συντηρητικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές είτε προέρχονται από τη ΝΔ κι αφορούν τις εργασικές σχέσεις με τον ψυκτικό και τη Δημόσια Υγεία είτε για πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης Τσίπρα- Καμμένου που επιβάρυναν τα δημόσια οικονομικά», τόνισε ο κ. Χρηστίδης.

Τις επόμενες ώρες θα δημοσιοποιηθεί ένα ακόμη τηλεοπτικό σποτ του ΚΙΝΑΛ με τριπλή αναφορά. Στη ανάγκη να απορριφθεί ο ψεύτικος δικομματισμός, στο ότι η δημοκρατική παράταξη νοιάζεται για τα προβλήματα της κοινωνίας διαχρονικά και στο ότι η Ελλάδα μπορεί να πάει μπροστά, όπως σημειώθηκε.

Ο γραμματέας Επικοινωνίας, Σταμάτης Μαλέλης, αναφέρθηκε στο πρόσφατο τηλεοπτικό μήνυμα της Ρένας Δούρου για το Μάτι, λέγοντας ότι «αποτυπώνει την ηθική παρακμή σε πολιτικό, κοινωνικό και αισθητικό επίπεδο» και προσέθεσε: «Οι κάτοικοι της Αττικής πρέπει να δουν ότι είναι αμετανόητοι και αλαζόνες».

21/05/2019 15:32
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Το νέο προεκλογικό σποτ του ΚΚΕ εν όψει ευρωεκλογών που… διαλύει τα σκοτάδια (video)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: