Ανοικτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική άφησε η Σκάρλετ Τζοχάνσον

File Photo: US actress Scarlett Johansson poses for the photographers upon her arrival for the premiere of ‘Avengers: Endgame’ at the LA Convention Center in Los Angeles, California, USA. EPA,ETIENNE LAURENT




Δεν απέκλεισε ενασχόληση της με την πολιτική στο μέλλον η Αμερικανίδα ηθοποιός, Σκάρλετ Τζοχάνσον. Η προεδρία των ΗΠΑ ίσως δεν είναι στους στόχους της, αλλά η πολιτική σε τοπικό επίπεδο μπορεί να είναι κοντινός στόχος, όπως αποκάλυψε στη διάρκεια της περιοδείας Τύπου για την ταινία “Avengers: Endgame”.

“Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος για να επέλθει αλλαγή είναι η πολιτική σε τοπικό επίπεδο. Ίσως σε κάποιο σημείο στο μακρινό μέλλον, να αισθανθώ ότι δέχομαι κάλεσμα, απλά μέχρι τώρα δεν συνέβη” δήλωσε η ηθοποιός.

  • Καθώς οι ταινίες “Avengers” (Εκδικητές) ολοκληρώθηκαν η Σκάρλετ Τζοχάνσον εξέφρασε την ελπίδα η τελευταία ταινία να είναι “μια εμπειρία κάθαρσης για τους ανθρώπους”. “Ελπίζω ότι θα δημιουργεί μια γλυκόπικρη αίσθηση ικανοποίησης στους θεατές” τόνισε.

Η ταινία έχει διάρκεια περίπου τρεις ώρες και έχει συζητηθεί πολύ.

  • “Φέρτε μερικά αμύγδαλα” συνέστησε η Σκάρλετ Τζοχάνσον σε όσους θεωρούν ότι είναι πολύ μεγάλης διάρκειας έργο.

“Νιώθω ότι οι άνθρωποι μπορούν να παρακολουθήσουν τρεις ώρες” δήλωσε η ηθοποιός. “Δεν θυμάμαι ποια ήταν η διάρκεια του «Infinity War». Πρέπει να ήταν γύρω στις τρεις ώρες. Νομίζω ότι είναι εντάξει. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να το χειριστούν” είπε.

02/05/2019 09:15
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Στο Μουσείο FOAM του Άμστερνταμ η πρώτη ατομική έκθεση του φωτογράφου Τάιλερ Μίτσελ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: