Αναβολή της συζήτησης στη Βουλή για τη ψήφο εμπιστοσύνης ζητά ο Καμμένος, λόγω Τουρκίας (video)

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος. Photo via Twitter, @anexartitoi




Την αναβολή της συζήτησης στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ζήτησε, με δηλώσεις του από τον Έβρο, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος τόνισε ότι προέχει η ενότητα του ελληνικού λαού και του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, για την αντιμετώπιση της κρίσης την οποία δημιούργησε “η τουρκική προκλητικότητα”.

  • “Η τουρκική προκλητικότητα έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα. Συνεχείς παραβιάσεις οδηγούνται σε εμπλοκές και αερομαχίες. Στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, έχουμε παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου, του Ευρωπαϊκού Δικαίου και του Δικαίου της θάλασσας, με την παρουσία παράνομα τουρκικών πλοίων στην κυπριακή ΑΟΖ. Οι σύμμαχοί μας, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Αίγυπτος, το Ισραήλ καταδικάζουν την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας. Βρισκόμαστε σε μία κρίση.

Αυτό που απαιτεί, αυτή τη στιγμή, η κατάσταση, είναι την ενότητα του ελληνικού λαού. Την ενότητα του έθνους, την ενότητα του λαού και του κλήρου, την ενότητα των πολιτικών δυνάμεων.

  • Θέλω να ζητήσω από εδώ από τον Έβρο, από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και από τον πρωθυπουργό σε αυτές τις στιγμές ν’ αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας. Να αναβληθεί η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης. Ο ελληνικός λαός και οι Ένοπλες Δυνάμεις, απαιτούν αυτή τη στιγμή τη συμπαράσταση όλων μας. Μία κοινή εθνική φωνή. Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί, οι οπλίτες και οι εθνοφύλακες, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχουν την ανάγκη μίας φωνής απ’ όλους μας. Είτε τον πολιτικό κόσμο, είτε τον ελληνικό λαό. Το έθνος ενωμένο πρέπει ν’ αντιμετωπίσει αυτή την πρόκληση. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια για αντιπαραθέσεις πολιτικές”, δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, επισκέπτεται σήμερα την Αλεξανδρούπολη, τελευταίο σταθμό της τριήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο του κόμματος Παναγιώτη Σγουρίδη και υποψήφιους ευρωβουλευτές.

05/05/2019 11:55
ΑΠΕ-ΜΠΕ – της ανταποκρίτριάς μας Λ. Παπαδημητρίου
Αλεξανδρούπολη, Ελλάδα

Ο Τσίπρας επιχείρησε ρελάνς όταν ένιωσε στριμωγμένος, λέει για Πολάκη ο Τσιάρας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: