Ανασκόπηση της Super League στο Total Football την Κυριακή στο ΟPEN με τον Ντέμη

Φωτογραφία via YouTube




H σεζόν της Super League ολοκληρώνεται αυτή την Κυριακή 5 Μάϊου και το Total Football θυμάται τις καλύτερες στιγμές και αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης, ο Κώστας Κατσουράνης και ο Αλέξης Σπυρόπουλος ψηφίζουν και σχολιάζουν για την καλύτερη ενδεκάδα, τον καλύτερο νέο παίκτη, τον MVP της σεζόν και τα πιο εντυπωσιακά γκολ! Όλες οι στιγμές και τα πρόσωπα που ξεχώρισαν και αξίζει να θυμόμαστε από τη Super League 2018-19 σε ένα χορταστικό δίωρο.

Εκτός από την ανασκόπηση της σεζόν, το Total Football κάνει focus και στη μάχη της παραμονής της τελευταίας αγωνιστικής. Τα παιχνίδια ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ και Ατρόμητος-ΟΦΗ θα κρίνουν πολλά για την ομάδα που θα ακολουθήσει Απόλλωνα και Λεβαδειακό στον υποβιβασμό αλλά και για την ομάδα που θα παίξει μπαράζ με τον δεύτερο της Football League.

Ο Πάνος Βόγλης, η Χριστίνα Βραχάλη και ολόκληρο το αθλητικό τμήμα του Open θα μας παρουσιάσουν highlights και ρεπορτάζ από όλα τα παιχνίδια της 30ης αγωνιστικής της Super League αλλά και πολλά γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Total Football την Κυριακή 5 Μαΐου στις 23.00 στο OPEN.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: