Βρετανός Ιατροδικαστής διενεργεί νεκροτομές στις σορούς των δολοφονημένων γυναικών




Εμπειρογνώμονας Ιατροδικαστής που έφθασε από το Ηνωμένο Βασίλειο άρχισε τη διενέργεια νεκροτομών, σε συνεργασία με Κύπριους Ιατροδικαστές, επί των σορών των δολοφονημένων γυναικών που εντοπίστηκαν μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, σήμερα διενεργήθηκε νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε σε ταξιδιωτική βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό και επί της σορού που εντοπίστηκε σε λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι νεκροτομές επί των δύο σορών έχουν ολοκληρωθεί ενώ δεν έχουν, μέχρι στιγμής, γίνει γνωστά τα αποτελέσματα τους.

Αύριο προγραμματίζεται να διενεργηθεί νεκροτομή και στις άλλες δύο σορούς που εντοπίστηκαν στο φρεάτιο του παλιού μεταλλείου στο Μιτσερό από την ίδια ομάδα Ιατροδικαστών.

Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και τη Λίμνη Μεμή στο Ξυλιάτο ολοκληρώθηκαν σήμερα χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε ενώ οι έρευνες και στα δύο σημεία θα επαναρχίσουν αύριο.

Οι Βρετανοί εμπειρογνώμονες επισκέφθηκαν σήμερα τα τέσσερα σημεία όπου διεξήχθησαν ή διεξάγονται έρευνες, δηλαδή το Μεταλλείο Μιτσερού, την Κόκκινη Λίμνη, τη Λίμνη Μεμή και το πεδίο βολής Ορούντας.

Το πρωί οι εμπειρογνώμονες έτυχαν ενημέρωσης για την πορεία των ερευνών από τον επικεφαλής αξιωματικό των αστυνομικών ερευνών για εξιχνίαση των υποθέσεων.

ΚΥΠΕ – Γιώργος Μιχαήλ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 30/04/2019 21:10

Στο Αρχηγείο της Αστυνομίας Βρετανοί εμπειρογνώμονες της Scotland Yard για τον serial killer

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: