Τραυματίστηκαν δύο λιμενικοί στα Εξάρχεια μετά από έρευνα σε οικία για ναρκωτικά




Επίθεση από ομάδα αγνώστων δέχθηκαν στις 21:30 λιμενικοί που είχαν πάει για έρευνα που αφορούσε σε υπόθεση ναρκωτικών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας από μαχαίρι ελαφρά στον μηρό και ένας δεύτερος από γροθιές και κλωτσιές.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία η υπόθεση ξεκίνησε το μεσημέρι όταν συνελήφθη στον Πειραιά Ιρακινός με 200 γραμμάρια κάνναβης ο οποίος όπως είπε στους λιμενικούς που τον συνέλαβαν είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά από σπίτι στην συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού .

Το βράδυ ομάδα 7 λιμενικών με εισαγγελέα μετέβησαν στην παραπάνω διεύθυνση όπου βρίσκεται υπό κατάληψη κτίριο και μένουν αλλοδαποί .

Οι λιμενικοί βρήκαν 2 γυναίκες τις οποίες συνέλαβαν καθώς και άλλα αντικείμενα αλλά καθώς έβγαιναν δέχθηκαν επίθεση από πολλά άτομα που τους περίμεναν και τα οποία τραυμάτισαν τους δύο από την ομάδα των λιμενικών .

Σύμφωνα με πληροφορίες άρπαξαν και τις τσάντες των δυο λιμενικών αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν μέσα είχαν και τον οπλισμό τους . Οι δυο τραυματίες μετέβησαν με δικό τους όχημα στο ναυτικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ οι υπόλοιποι έφυγαν με την μία από τις γυναίκες που είχαν συλλάβει .

Για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών γίνεται έρευνα από την αστυνομία.

04/04/2019 23:25
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: