Τραγωδία με 8χρονο κορίτσι από την Θήβα, που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι




Στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» διακομίσθηκε 8χρονο κορίτσι, με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Περίπου στις 16.30 το παιδί είχε διακομισθεί στο Νοσοκομείο της Θήβας από τους γονείς του, ενώ λίγη ώρα αργότερα έλαβε γνώση του περιστατικού και η Αστυνομία. Το 8χρονο κορίτσι έφερε τραύμα στο κεφάλι από σφαίρα.

Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι όλα συνέβησαν ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, στις Θεσπιές, με άλλα παιδιά, παρουσία και των γονέων του, όταν ξαφνικά έπεσε κάτω αναίσθητο. Οι γονείς το μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, όμως οι γιατροί έκριναν σκόπιμη -λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης- τη διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπως και έγινε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, πυροβολισμός δεν ακούσθηκε, ως εκ τούτου εξετάζεται η εκδοχή να εξοστρακίσθηκε η σφαίρα από απόσταση, από πασχαλινό γλέντι που ήταν σε εξέλιξη στην περιοχή.

Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Λιβαδειάς.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ:
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένο, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», ένα 8χρονο κοριτσάκι από τις Θεσπιές Βοιωτίας, το οποίο δέχτηκε «αδέσποτη» σφαίρα από πυροβόλο όπλο, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 16:15. Το παιδί έπαιζε μαζί με άλλα τρία παιδάκια όταν ξαφνικά κατέρρευσε αιμόφυρτο. Χωρίς τις αισθήσεις του διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Θήβας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει δεχθεί πυροβολισμό στο κεφάλι.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διασωληνώθηκε, και τελικά στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», στην Αθήνα, όπου χειρουργείται στο κεφάλι προκειμένου να αφαιρεθεί το βλήμα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ, το παιδί φέρει τυφλό τραύμα στην αριστερή κροταφική χώρα, το οποίο όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, προέρχεται από πυροβόλο και όχι από κυνηγετικό όπλο.

Κλιμάκια της αστυνομίας πραγματοποιούν έρευνες στην περιοχή γύρω από το σπίτι του παιδιού σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον δράστη.

28/04/2019
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Νεκρός εικονολήπτης, θύμα του σαϊτοπόλεμου στην πόλη (video)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: