Το «The Bridge Experience» επιστρέφει πιο συναρπαστικό από ποτέ




To «The Bridge Experience» έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να προσφέρει σπουδαίο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης».

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει κολυμβητικά αγωνίσματα 1χλμ, 3χλμ και τη «ναυαρχίδα» των κολυμβητικών, τον διάπλου Αντιρρίου-Ρίου που θα γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία αλλά και δρομικούς αγώνες: 5χλμ, 9χλμ και 21χλμ! Απευθύνεται στο ευρύ κοινό όλων των ηλικιών, καθώς επίσης τόσο σε επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες αθλητές από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ο πλούσιος κοινωνικός χαρακτήρας του «The Bridge Experience» καθώς για άλλη μία χρονιά μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθεί σε Ενώσεις και Φορείς όπως η «Αριστεία και Θάλασσες» (ExcellenSeas), ΑΜΚΕ που στηρίζει με ακαδημαϊκές υποτροφίες μαθητές ακριτικών νησιών της Ελλάδας), οι «Lilly’s Warriors» αλλά και η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Πατρέων.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το επίσημο site της διοργάνωσης www.thebridgexperience.gr.

Μεγάλος χορηγός του «The Bridge Experience» είναι το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» που εγγυάται την ιδανική λειτουργία του οργανισμού κατά την άθληση αλλά και την αποκατάσταση, και τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος». Παράλληλα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, χορηγός αθλητικής ένδυσης θα είναι η ASICS, μία από τις κορυφαίες αθλητικές εταιρείες παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές:

Εγγραφές        www.thebridgexperience.gr

Τηλέφωνα       698 432 3474       697 651 4274       694 420 2668

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: