Το ΠΟΤΑΜΙ ρωτά ποιος λογόκρινε τον Βέμπερ στις δηλώσεις για την Συμφωνία των Πρεσπών

File Photo: Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υποψήφιος του ΕΛΚ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάνφρεντ Βέμπερ ξεναγήθηκαν στο Ναό του Δία στον αρχαιολογικό χώρο της Νεμέας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
Η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Κατερίνα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στις δηλώσεις του κ. Βέμπερ στη Νεμέα για τη Συμφωνία των Πρεσπών και το ενημερωτικό σημείωμα της ΝΔ.

Συγκεκριμένα σημείωσε ότι «τα ρεπορτάζ της Καθημερινής, της Ναυτεμπορικής και του ΑΠΕ-ΜΠΕ γράφουν ότι ο κ. Βέμπερ στην επίσκεψη με τον κ. Μητσοτάκη στη Νεμέα είπε ότι “η Ευρώπη καλωσορίζει την Συμφωνία των Πρεσπών”».

  • Σύμφωνα όμως με το «ενημερωτικό σημείωμα» της ΝΔ από την επίσκεψη στη Νεμέα ο κ. Βέμπερ είπε μόνο: «Σέβομαι τις ανησυχίες των Ελλήνων για τη Μακεδονία».
  • «Ποιος αποφάσισε λοιπόν να λογοκρίνει τον κ. Βέμπερ; Αυτό είναι το ερώτημα που καλείται να απαντήσει το επιτελείο του κ. Μητσοτάκη» σημειώνει η κ. Μπακογιάννη.

«Είναι προφανές ότι το καλωσόρισμα του κ. Βέμπερ στην Συμφωνία απέχει πολύ από το “έγκλημα” και “προδοσία” που συνεχίζει να χρησιμοποιεί η ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών» προσθέτει.

24/04/2019 15:46
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ο Mητσοτάκης πρωθυπουργός υποστηρίζει ο Βέμπερ:Φίλος της Ελλάδας, λέει ο πρόεδρος της ΝΔ

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: