Θεματικό πάρκο βασισμένο στην ταινία «The Secret Life of Pets” στα Universal Studios




Μία νέα ομάδα αγαπημένων χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων θα αποκτήσει το δικό της πάρκο ψυχαγωγίας στα Universal Studios στο Χόλιγουντ.

Το θεματικό πάρκο βασισμένο στην ταινία κινουμένων σχεδίων «The Secret Life of Pets» (ελληνικός τίτλος, Μπάτε σκύλοι αλέστε) θα ανοίξει τις πύλες του το 2020.

Ο λευκός σκύλος ράτσας πομεράνιαν Gidget, ο Max ημίαιμο τεριέ και το κουνέλι Snowball θα βρίσκονται στο πάρκο ψυχαγωγίας που θα αρχίσει να λειτουργεί το επόμενο καλοκαίρι, αλλά το πώς θα εμφανίζονται είναι κάτι περισσότερο από μυστήριο.

Το πάρκο «The Secret Life of Pets: Off the Leash!» υπόσχεται να έχει χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, αλλά και ζωντανούς, δηλαδή οι επισκέπτες θα μπορούν να βρεθούν κοντά στο χνουδωτό σκύλο Max ή τη Chloe, γκρι γάτα τάμπι.

Οι επισκέπτες, όπως και στην ταινία του 2016 θα βιώνουν όσα κάνουν τα κατοικίδια, όταν λείπουν οι ιδιοκτήτες τους και με οχήματα θα περιπλανιούνται σε σκηνικό- αναπαράσταση των δρόμων της Νέας Υόρκης.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια ακόμη εμπειρία κινηματογραφικής ταινίας κινουμένων σχεδίων» δήλωσε η Κάρεν Ίρβιν, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος των Universal Studios Hollywood.

Η είδηση της δημιουργίας του θεματικού πάρκου έγινε γνωστή περίπου δύο μήνες πριν από την κυκλοφορία του σίκουελ της ταινίας κινουμένων σχεδίων, με τίτλο «The Secret Life of Pets.Off the Leash!».

K.Γιαννίκη, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: