Βρέθηκε, νοσηλευόμενη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πάτρας, η μητέρα του βρέφους που ανεσύρθη νεκρό από κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο, Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019. @Dikastiko_gr

Ταυτοποιήθηκε ως μητέρα του νεκρού βρέφους στο Αίγιο γυναίκα που νοσηλεύεται στην Πάτρα

Μία γυναίκα που νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό χθες το πρωί μέσα σε σακούλα και δίπλα από κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο. Σύμφωνα με την αστυνομία, η ταυτοποίηση έγινε έπειτα από εξέταση DNA.

  • Πάντως, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, η γυναίκα δεν έχει συλληφθεί, ούτε έχει ασκηθεί εναντίον της ποινική δίωξη, διότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έχει ολοκληρωθεί το προανακριτικό υλικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το προανακριτικό υλικό θα ολοκληρωθεί, όταν θα υπάρχει και το αποτέλεσμα των ιστολογικών εξετάσεων από το βρέφος. Όσον αφορά τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων εξετάσεων αναμένεται να γνωστοποιηθούν σε χρονικό διάστημα από έναν έως τρεις μήνες.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας έχει διατάξει να του υποβληθεί από την αστυνομία όλο το προανακριτικό υλικό, με εκκρεμή την ιστολογική εξέταση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
19/04/2019 18:54

Φρίκη στο Αίγιο με νεκρό βρέφος κοντά σε κάδο απορριμμάτων: Αναμένονται τα αίτια θανάτου

Be the first to comment on "Ταυτοποιήθηκε ως μητέρα του νεκρού βρέφους στο Αίγιο γυναίκα που νοσηλεύεται στην Πάτρα"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*