Στο φρεάτιο της φρίκης, στο μεταλλείο Μιτσερού, συνεχίζονται οι έρευνες για το 6χρονο κορίτσι




Συνεχίζονται με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες στο μεταλλείο Μιτσερού και ειδικά στο φρεάτιο της φρίκης, με σκοπό να ξεκαθαριστούν τα σκοτεινά μυστικά που βρίσκονται εντός.

  • Παρόντα είναι μέλη της ΕΜΑΚ, ενώ στις έρευνες στη λίμνη του Ξυλιάτου θα συμμετάσχουν σήμερα και μέλη των ΟΥΚ μαζί με τα μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας.
  • Οι έρευνες, πέραν του Μιτσερού, συνεχίζονται και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, όπου, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του 35χρονου υπόπτου, βρίσκεται η 6χρονη Sierra.

Χθες, κάμερες τελευταίας τεχνολογίας, που κατεβαίνουν συνεχώς μέσα στο βαθύ φρεάτιο, κατέδειξαν τουλάχιστον ένα όγκο που μοιάζει με πτώμα. Έφθασαν μέχρι τα 50 μέτρα, ενώ το φρεάτιο είναι 130.

Εξάλλου, δεν ανευρέθηκε ούτε το πτώμα της 6χρονης κόρης της Mary Rose, παρόλο που ο 35χρονος ύποπτος υπέδειξε ότι το έριξε στη λίμνη στο Ξυλιάτο.

  • Σήμερα αναμένεται και ευρεία σύσκεψη όλων των ΤΑΕ για να αξιολογηθούν τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Σημειώνεται πως δεν έχει γίνει ακόμη ταυτοποίηση του δεύτερου πτώματος που έχει ανευρεθεί στο φρεάτιο στο Μιτσερό. Η νεκροτομή επί της σορού αναμένεται να γίνει στις 10 το πρωί στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Πηγή: Philenews

Φρίκη για την ομολογία: «Ένιωσα ωραία και το ξανάκανα» δήλωσε ο αδίστακτος δολοφόνος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: