Σε όλες της τις διαστάσεις διερευνάται η επίθεση κατά Κιλιτσντάρογλου διαμηνύει ο Ερντογάν




Σε όλες της τις διαστάσεις ερευνάται η επίθεση εναντίον του ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν στον λογαριασμό του στο Twitter.

  • “Η διαμαρτυρία εναντίον Κιλιτσντάρογλου μετατράπηκε σε βία. Έλαβε χώρα ένα ανεπιθύμητο επεισόδιο. Το επεισόδιο διερευνάται σε όλες του τις διαστάσεις. Δεν ενθαρρύνουμε ποτέ τη βία. Είμαστε εναντίον κάθε βίας και τρομοκρατίας. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να βλάψει το κλίμα γαλήνης της Τουρκίας”, ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Στο μεταξύ και ο Υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού σε δηλώσεις του είπε πως οι συλληφθέντες για την επίθεση είναι όλοι από το χωριό του στρατιώτη που κηδευόταν. “Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι υπήρξε μεταφορά ανθρώπων από αλλού”, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός διαψεύδοντας σχετικούς ισχυρισμούς. “Κατά την πρώτη μας αξιολόγηση διαφαίνεται ότι δεν υπήρξε μια οργανωμένη προβοκάτσια εκεί. Όσο λάθος είναι εκείνη η αντίδραση άλλο τόσο λάθος είναι να προσπαθεί κανείς να κερδίσει πολιτικά οφέλη από αυτό”, ανέφερε ο Τούρκος Υπουργός.

ΚΥΠΕ
22/04/2019 17:30

Εννέα άτομα συνελήφθησαν για την επίθεση στον Κιλιτσντάρογλου: Ανάμεσά τους μέλος του AKP

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: