Σάλος στα social media με το πανάκριβο κόσμημα της Εμινέ: Εμείς δεν έχουμε ψωμί, γράφουν




Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στα social media το πανάκριβο κόσμημα που επέλεξε η σύζυγος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Εμινέ, κατά την εμφάνισή της στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για την Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική που διεξάγεται στην Ιορδανία.

  • Η Εμινέ Εντογάν, η οποία προσεκλήθη ως ομιλήτρια στην ενότητα “Αναταράσσοντας την Μέση Ανατολή”,  αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ζητήματα περιβάλλοντος και νεολαίας, τα οποία συζητήθηκαν και στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο King Hussein Bin Talal. Εξέφρασε δε την ικανοποίησή της για την παρουσία της σε αυτό.
  • Η ομιλία της επέκρινε σε ορισμένα σημεία τον καταναλωτισμό και την απουσία περιβαλλοντικής συνείδησης στην Τουρκία, γεγονός το οποίο “άρπαξαν” τα “τσακάλια” των social για να ξεκινήσουν τα σχόλια κατά της πρώτης κυρίας της Τουρκίας για το πανάκριβο κολιέ που φορούσε με τρεις σειρές μαργαριτάρια.

“Ο κόσμος δεν μπορεί να αγοράσει ψωμί για το σπίτι του. Με ποιο δικαίωμα η Πρώτη Κυρία μας με το αξίας 280.000 τουρκικών λιρών (50.000 δολαρίων) κόσμημα επικρίνει την κουλτούρα μας;”, διερωτώνται.

 

Πηγή: Twitter, Egehaber.com

Θρέφει τον εγωισμό του ο Ερντογάν: Οι εκλογές δεν κερδίζονται με τέτοια διαφορά, υποστηρίζει

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: