«Πιστεύω 100% στην Άρσεναλ», λέει ο Παπασταθόπουλος: Να νικήσουμε την Λέστερ




Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος επιμένει ότι αυτός και οι συμπαίκτες του, θα πρέπει να αναλάβουν την πλήρη ευθύνη για την ήττα (3-1) από την Γουλβς στο Molineux, το βράδυ της Τετάρτης.

  • «Δεν παίξαμε καλά. Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι από εμάς. Χάσαμε κάποιες εύκολες μπάλες και ξέραμε ότι στην αντεπίθεση είναι μια πολύ καλή ομάδα και πληρώσαμε γι’ αυτό. Όλοι μας θέλουμε να παίξουμε στο Champions League, θέλουμε να κερδίζουμε, αλλά δεν είναι εύκολο. Όλοι οι παίκτες αναλαμβάνουν την ευθύνη. Δεν είμαστε ηλίθιοι. Ξέρουμε ότι δεν παίξαμε καλά. Δεν είναι το πρόβλημα του προπονητή, του συστήματος, δεν είναι τίποτα. Είναι μόνο δικό μας. Αυτή ήταν μια κακή στιγμή για εμάς», είπε ο Έλληνας διεθνής αμυντικός.

«Δεν είναι καιρός να έχουμε δικαιολογίες. Πρέπει να κοιτάξουμε προς τα εμπρός. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και να πάρουμε εννέα βαθμούς και θα δούμε αν μπορούμε να είμαστε στους πρώτους τέσσερις», πρόσθεσε.

  • Η Άρσεναλ θα αγωνιστεί αύριο με τη Λέστερ στο King Power Stadium.

«Αν αντιμετωπίσουμε και αυτό το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο, θα χάσουμε. Είναι ένα άλλο δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω 100% την ομάδα μου και τους παίκτες και νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε. Κερδίσαμε δύο παιχνίδια τις τελευταίες δέκα ημέρες μακριά από το σπίτι, πριν την Γουλβς. Πρέπει να είμαστε στις καλύτερες τέσσερις ομάδες στην Premier League και στη συνέχεια να κερδίσουμε και το Europa League».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
27/04/2019 13:38

Η Γαλατασαράι στον τελικό Κυπέλλου της Τουρκίας: Βρήκε τα δίχτυα ο Κώστας Μήτρογλου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: