Παράσταση νίκης στο «θέατρο των ονείρων» για Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ




Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε άφωνο τον ποδοσφαιρικό κόσμο με τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στην προηγούμενη φάση του Champions League και την πρόκρισή της στα προημιτελικά. Κέρδισε με 3-1 στο Παρίσι και ανέτρεψε το 0-2, με το οποίο είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι στο Old Trafford. Απέκλεισε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του ChampionsLeague.

Μπροστά της υψώνεται σήμερα ένα ακόμα μεγάλο «εμπόδιο», η Μπαρτσελόνα, η οποία θα είναι … υποψιασμένη, για να μην την πατήσει όπως η Παρί Σεν Ζερμέν. Το Σάββατο πανηγύρισε την κατάκτηση ουσιαστικά του τίτλου στην Ισπανία, αφού μετά τη νίκη με 2-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης η διαφορά τους «εκτοξεύτηκε» στο +11.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει … παράσταση νίκης απόψε (22:00) στο «θέατρο των ονείρων». Γνωρίζει πολύ καλά ότι η ρεβάνς θα είναι δύσκολη και ότι οι «μπέμπηδες» είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά στη Βαρκελώνη.

Τρία σκορ για τη νίκη της Μπαρτσελόνα

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικό στοίχημα με ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση για τη νίκη της Μπαρτσελόνα με 0-1 ή 0-2 ή 1-2 στο σημερινό προημιτελικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο παρελθόν βρέθηκαν αντιμέτωπες δύο φορές σε τελικούς Champions League, το 2009 και το 2011. Και τις δύο φορές επικράτησε η Μπαρτσελόνα με 2-0 και 3-1.

Μεγάλος στόχος των «μπλαουγκράνα» είναι το Champions League. Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα κι έχει πετύχει 33 γκολ στο πρωτάθλημα και 8 στο Champions League.

Ο Λουίς Σουάρες άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι με την Ατλέτικο και συμπλήρωσε 20 γκολ στη La Liga, ενώ το εντυπωσιακό είναι ότι ακόμα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στο Champions League.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: