Οι σημερινοί αγώνες της 27ης αγωνιστικής της Super League: Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων




Με τις αναμετρήσεις Ξάνθη-ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός, Παναιτωλικός-Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ-Λαμία, συνεχίζεται την Κυριακή η 27η αγωνιστική της Super League, που θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης την Δευτέρα.

  • Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα είναι ο ΠΑΟΚ που ακολουθείται από τον Ολυμπιακό με 10 βαθμούς διαφορά και ένα αγώνα λιγότερο για τους Πειραιώτες.

Στους αγώνες του Σαββάτου ο Παναθηναϊκός κέρδισε 2-0 τον Αρη και διατήρησε τις μαθηματικές ελπίδες που έχει για την κατάκτηση της 5ης θέσης. Το γκολ του Χρήστου Δώνη στο 62` έβαλε μπροστά το “τριφύλλι”, που τελείωσε το ματς στο 74` με το εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ του Ινσούα. Η αναμέτρηση έγινε στο άδειο, λόγω τιμωρίας των “πρασίνων”, ΟΑΚΑ.

Επίσης το Σάββατο, ο ΟΦΗ κέρδισε 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 και ήταν ο μεγάλος νικητής στον “τελικό” της παραμονής και τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Super League (27η) αναπτέρωσε τις ελπίδες του για να παραμείνει στα “μεγάλα σαλόνια”. Οι Κρήτες επικράτησαν με 1-0, με το γκολ του Βαζ στο 20ό λεπτό, πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής τους Ηπειρώτες (26 έναντι 25β.) και, πλέον, τα πάντα είναι ανοικτά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Επίσης ο Πανιώνιος που νίκησε με το ίδιο σκορ (1-0) την ΑΕΛ “κλείδωσε” την παραμονή του στη Super League . Οι “Κυναρέρυθροι” επικράτησαν μέσα στη Νέα Σμύρνη, με το γκολ του Μαξίμοβιτς στο 17` και στα εναπομείναντα ματς θα παίξουν χωρίς άγχος.

ΚΥΠΕ – ΑΠΕ – Ελλάδα/Αθήνα
07/04/2019 10:51

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία σήμερα στην Θεσσαλονίκη από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: