Ο Τραμπ τρολάρει τον Μπάιντεν κατηγορώντας τα ΜΜΕ ότι στηρίζουν τον “Τζο τον κοιμισμένο”




Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι στηρίζουν τον «Τζο τον κοιμισμένο», όπως είναι το προσωνύμιο που έδωσε στον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν, ο οποίος μόλις ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στην κούρσα των προεδρικών εκλογών του 2020.

«Τα ΜΜΕ (Fake News) στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τον Τζο τον κοιμισμένο» έγραψε ο Ρεπουμπλικανός, σε μια σειρά από tweet που ενδεχομένως δείχνουν ότι η υποψηφιότητα του πρώην αντιπροέδρου τον ανησυχεί περισσότερο απ’ όσο εκείνος θέλει να παραδεχθεί.

«Είναι γελοίο, καθώς εγώ βρίσκομαι εδώ λόγω του Μπάιντεν και του Μπαράκ Ομπάμα. Δεν έκαναν τη δουλειά τους και τώρα έχετε τον Τραμπ, που εκείνος, κάνει τη δουλειά με τα χίλια!».

Ο Τζο Μπάιντεν αναμένεται να παραστεί σήμερα στην πρώτη εκλογική συγκέντρωσή του στο Πίτσμπουργκ, στην Πενσιλβάνια, πολιτεία στην οποία νίκησε ο Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές του 2016.

Πριν καν την ομιλία του, ο μεγιστάνας έσπευσε να χλευάσει την πρωτοβουλία αυτή του πρώην αντιπροέδρου υπό τον Μπαράκ Ομπάμα.

«Ο Τζο Μπάιντεν ο κοιμισμένος οργανώνει την πρώτη προεκλογική συγκέντρωσή του στη φανταστική πολιτεία της Πενσιλβάνια. Προφανώς δεν γνωρίζει ότι η Πενσιλβάνια γνωρίζει μία από τις καλύτερες χρονιές της ιστορίας της σε οικονομικό επίπεδο, με το ποσοστό της ανεργίας στο χαμηλότερο επίπεδο και μια ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία χάλυβα (η οποία είχε νεκρώσει)».

29/04/2019 18:57
ΑΠΕ-ΜΠΕ- AFP
Ουάσινγκτον, United States

Το Κογκρέσο ετοιμάζει νέo “χτύπημα” στην Τουρκία: Ειδικός νόμος για τους S-400 και τα F-35

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: