Ο Λεβέντης κατηγορεί την κυβέρνηση για αλλαγή της πολιτικής ατζέντας με σκανδαλολογία




Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να αλλάξει την πολιτική ατζέντα με σκανδαλολογία, εξέφρασε, μιλώντας στον Real fm, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης ο οποίος συνέδεσε «το βαρύ πολιτικό κλίμα και την πόλωση με οργανωμένο σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ με στόχο να εξοντωθούν τα μικρά κόμματα, ώστε να διατηρηθεί ο διπολισμός».

  • Για τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, ο κ. Λεβέντης προέβλεψε ότι το κόμμα του θα είναι πολύ πάνω από το 3% και υπογράμμισε για μια ακόμη φορά ότι οι έρευνες της κοινής γνώμης δεν ανταποκρίνονται στην πολιτική πραγματικότητα.

Ο κ. Λεβέντης εκτίμησε επίσης ότι δεν αποκλείεται οι βουλευτικές εκλογές να προηγηθούν των ευρωεκλογών ενώ αναφορικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες, δήλωσε ότι «είναι πολύ δύσκολο η Ένωση Κεντρώων να στηρίξει ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ», εξηγώντας ωστόσο ότι «το κόμμα του δεν θα αφήσει την χώρα ακυβέρνητη».

  • Για το μεταναστευτικό πρόβλημα και τις εκδηλώσεις βίας στα Διαβατά μεταξύ μεταναστών, ο κ. Λεβέντης δήλωσε: «Ελπίζω να βρεθεί άμεσα λύση και να μην φθάσουν τα πράγματα στα άκρα. Υπάρχουν χώρες στην Ευρώπη που κλείνουν τα σύνορά τους με αποτέλεσμα να μεγεθύνεται το πρόβλημα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να είναι σκληρή όσον αφορά την τήρηση των κανόνων επιβάλλοντας κυρώσεις όπου χρειάζεται. Υπάρχουν κράτη που υπονομεύουν το όραμα και την ιδέα της Ευρώπης. Η Ευρώπη είναι η μόνη μας ελπίδα για αλληλεγγύη και προστασία των συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Τέλος, αναφερόμενος στην Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Λεβέντης κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι «χωρίς λόγο, πήγε και παρέδωσε την Μακεδονία στους Σκοπιανούς».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
05/04/2019 15:39

ΝΔ για άρση τραπεζικού απορρήτου βουλευτών: Η κύβερνηση ψεύδεται και παραπλανεί τους πολίτες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: