Ντεμπούτο στον κινηματογράφο για την Καμπέγιο: Θα παίξει στο remake της ταινίας “Σταχτοπούτα”




Η τραγουδίστρια Καμίλα Καμπέγιο (Camila Cabello) θα κάνει το πρώτο της βήμα στον κινηματογράφο.

  • Η σταρ της ποπ, πρώην μέλος του γυναικείου συγκροτήματος «Fifth Harmony» θα πρωταγωνιστήσει σε remake της ταινίας «Σταχτοπούτα».
  • Η Καμίλα Καμπέγιο όχι μόνο θα κάνει το ντεμπούτο του ως ηθοποιός στο κινηματογραφικό έργο, αλλά και θα ηχογραφήσει και το σάουντρακ του, όπως αναφέρει το THR.

Η Καμπέγιο δεν είναι το μόνο γνωστό όνομα που συνδέεται με το remake της ταινίας «Σταχτοπούτα» της Sony.

  • Ο ηθοποιός, τραγουδιστής και τηλεοπτικός παρουσιαστής, Τζέιμς Κόρντεν φαίνεται ότι είχε την ιδέα για μία νέα ταινία βασισμένη στο κλασικό παραμύθι. Την τελευταία φορά που η ιστορία της Σταχτοπούτας μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη ήταν το 2015 από τη Disney με πρωταγωνιστές τους Ρίτσαρντ Μέιντεν, Κέιτ Μπλάνσετ, Λίλι Τζέιμς, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, σερ Ντέρεκ Τζάκομπι κά.

Ο Τζέιμς Κόρντεν, ο οποίος συνεργάστηκε στο παρελθόν με την Καμπέγιο για το τραγούδι στο Carpool Karaoke του τηλεοπτικού σόου που παρουσιάζει, “The Late Late Show with James Corden”, θα είναι συμπαραγωγός της ταινίας, που θα σκηνοθετήσει η Κέι Κάνον.

  • Αν και οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν υπό μυστικότητα, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι νεότερη εκδοχή της ιστορίας της Σταχτοπούτας θα είναι μιούζικαλ.

Η Κουβανο-Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει ήδη γράψει ένα τραγούδι με τίτλο «Cinderella» (Σταχτοπούτα). Όταν ξεκίνησε τη σόλο καριέρα της ένα demo του τραγουδιού διέρρευσε, όμως δεν κυκλοφόρησε ποτέ και ίσως συμπεριληφθεί στην ταινία.

17/04/2019 09:30
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Έκθεση αφιερωμένη στη φωτογράφο Ίνγκε Μόρατ στο Τρεβίζο: Η πρώτη γυναίκα του Magnum

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: