Νίκη-πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα θέλει απόψε ο ΠΑΟ απέναντι στη Μπούντουτσνοστ




Τη νίκη επί της Μπούντουτσνοστ που σημαίνει ταυτόχρονα και πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα αναζητά απόψε στις 21:00 στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται αύριο με την Νταρουσάφακα στο ΣΕΦ και θέλει μόνο νίκη για να διεκδικήσει την πρόκριση στα πλέι οφ.

  • Απόψε, ο Παναθηναϊκός, με συνδυασμό αποτελεσμάτων, αν νικήσει, μπορεί να τερματίσει ακόμα και στην 6η θέση και από την άλλη αν χάσει, με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να τερματίσει και 8ος και να προκριθεί.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός προκρίνεται σε κάθε περίπτωση με νίκη. Θα τερματίσει 6ος (και θα παίξει με τη Ρεάλ) αν η Μπασκόνια χάσει από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Αν οι Βάσκοι κερδίσουν, θα είναι 7ος. Αν οι «πράσινοι» νικήσουν απόψε, δεν μπορούν να τερματίσουν 8οι και να παίξουν με τη Φενέρμπαχτσε. Επίσης ο Παναθηναϊκός προκρίνεται και με ήττα αν α) χάσουν Μπασκόνια και Ζαλγκίρις, β) χάσουν Μακάμπι και Ζαλγκίρις, γ) χάσουν Ολυμπιακός και Ζαλγκίρις, δ) χάσουν Αρμάνι, Ολυμπιακός και Μακάμπι, ε) χάσουν Αρμάνι, Μακάμπι και Ζαλγκίρις, στ) χάσουν Αρμάνι, Ολυμπιακός και Ζαλγκίρις ζ) χάσουν Ολυμπιακός, Μακάμπι και Ζαλγκίρις και η) χάσουν Μπασκόνια, Ολυμπιακός και Αρμάνι.

  • Ο Παναθηναϊκός θα αποκλειστεί μόνο αν ηττηθεί και ταυτόχρονα: α) κερδίσουν η Ζαλγκίρις τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και ο Ολυμπιακός την Νταρουσάφακα στο ΣΕΦ, β) κερδίσουν η Ζαλγκίρις και η Αρμάνι Μιλάνο την Εφές στην Κωνσταντινούπολη, γ) αν κερδίσουν η Ζαλγκίρις, η Μπασκόνια την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα και η Μακάμπι τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη και δ) αν Ολυμπιακός, Μπασκόνια και Μακάμπι κερδίσουν.

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής έχει ως ακολούθως:
Πέμπτη 4/4
ΤΣΣΚΑ Μόσχα-Μπασκόνια 20:00
Αναντολού Εφές-Αρμάνι Μιλάνο 20:30
Παναθηναϊκός-Μπουντούτσνοστ 21:00
Ρεάλ Μαδρίτης-Ζαλγκίρις 22:00

Παρασκευή 5/4
Φενέρμπαχτσε-Μακάμπι 20:45
Μπάγερν Μονάχου-Γκραν Κανάρια 21:00
Ολυμπιακός-Νταρουσάφακα 21:30
Μπαρτσελόνα-Χίμκι 22:00

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
4/04/2019 09:25

Αγκαλιά με την πρόκριση η ΑΕΚ, στον τελικό κυπέλλου για τέταρτη συνεχή χρονιά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: