Νέα συμμαχία, η «Σύμπραξη Τουρισμού Καβάλας-Θάσου» από τέσσερις φορείς τουρισμού




Τέσσερις φορείς του τουρισμού, ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Καβάλας, η Ένωση Ξενοδόχων Θάσου, το Επιμελητήριο Καβάλας, η Fraport Greece και η Marketing Greece, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προβολή του τουριστικού προϊόντος των εν λόγω προορισμών. Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα, η Marketing Greece παρουσίασε το πρόγραμμα προβολής που θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο της «Σύμπραξης Τουρισμού Καβάλας – Θάσου».

  • «Κύριοι στρατηγικοί στόχοι της συνέργειας “Σύμπραξη Τουρισμού Καβάλας – Θάσου” είναι η αύξηση της αναγνωρισιμότητας και η διαμόρφωση θετικής εικόνας για τη Θάσο και η άμβλυνση της εποχικότητας που συνδέεται με τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος και τον ποιοτικότερο τουρισμό (αύξηση της μέσης ταξιδιωτικής δαπάνης). Για την επίτευξη των στόχων, αλλά και των προτεινόμενων ενεργειών, καθοριστικοί παράγοντες», όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, «είναι η σταδιακή επίλυση και αντιμετώπιση διαχρονικών προβλημάτων που παραβλέπουν όσοι ασχολούνται με την τουριστική προβολή του προορισμού, και είναι: η συλλογικότητα, η αντίληψη επαρκούς γνώσης για τη διαχείριση του προορισμού και η έλλειψη οργάνωσης και προγραμματισμού».

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τάσεις του destination marketing, το πρόγραμμα προώθησης & προβολής Καβάλας – Θάσου περιλαμβάνει: Ανάπτυξη περιεχομένου με δημιουργία φωτογραφικού υλικού, παραγωγή travel video για αξιοποίηση στα Social Media και σχεδιασμό αφιερώματος στο Discovergreece.com, αποτυπώνοντας τις εμπειρίες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προορισμών σε 3 γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά). Ψηφιακή καμπάνια όπου μέσα από Social Media Takeover ένας digital influencer θα καταγράψει τις βιωματικές εμπειρίες των προορισμών, καμπάνια προβολής στο Discovergreece.com καθώς και στοχευμένο πλάνο ψηφιακής προβολής & προώθησης. Ενέργειες δημοσιότητας με διοργάνωση media και bloggers ταξιδιών από διεθνείς αγορές.

18/04/2019 12:26
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος “γεμίζει” τις βαλίτσες των ταξιδιωτών με πολιτισμό

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: